Tot en met 5 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Webdesign bureau

Webdesign bureau in Amersfoort

Als trots webdesign bureau zijn we gek op mooie dingen maken. We willen de toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming. We hebben dan ook alles in huis om voor jou dé perfecte website te ontwikkelen. Met meer dan 16 jaar ervaring, onder andere in WordPress, WooCommerce en Magento, weten wij als geen ander wat wel en niet werkt. Maar met alleen een goed webdesign ben je er natuurlijk niet.

Een goede website of webwinkel begint met een goed webdesign. Een bezoeker beslist in een split second of hij wel of niet verder navigeert op jouw website. Wij zorgen er voor dat een bezoeker bij binnenkomst zeker weet dat jouw website de juiste is!

We zijn aanpakkers en zien kansen als geen ander. Van zoekwoordenonderzoek, tot converterende website. Van kleine aanpassingen tot een compleet nieuwe website.

Meer weten? Neem contact op!

Wij werken met veel plezier voor o.a.

Logo Heijmans
Logo Hollandsnieuwe
Logo Coen Hagedoorn Bouwgroep
Logo Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Logo Babboe Bakfietsen
Logo ‘s Heeren Loo
Logo CVRD Fashion
Logo JouwBallonnen
Logo Royal Design
Logo DESQ
Logo HighTea.nl
Logo Philadelphia Zorg
Logo ZeldSamen
Logo Allegoeds vakanties
Logo De Taaltrainer
Logo Long Alliantie Nederland

WordPress webdesign bureau

Wij maken maatwerk WordPress webdesign

Wij zijn WordPress specialist in hart en nieren en maken thema’s op maat, volledig naar wens. Onze WordPress designs zijn uniek en écht onderscheidend. We staan bekend om onze service, waar we ontzettend trots op zijn. Professioneel en korte lijnen, daar houden we van. We gaan vol voor het resultaat en een langdurige samenwerking.

Vertel me meer!

Webshop webdesign bureau

Maatwerk webshop, gericht op conversie

Wij maken maatwerk webshops, met een uniek webdesign. Na gedegen onderzoek stemmen we het design volledig af op het doel en de doelgroep, waarbij conversie het belangrijkste doel is. We vinden het gaaf om voor klanten aan de slag te gaan die uitdagende eisen hebben. We denken mee om tot het perfecte eindresultaat te komen. Een goed voorbeeld is de product configurator van Jouw Ballonnen. Wij realiseerden voor Jouw Ballonnen een configurator voor o.a. ballonbogen en ballontrossen, waar je per ballon kleur en vorm kunt kiezen.

Website mobiel vriendelijk maken

Heb je al een website, maar is deze niet mobiel vriendelijk (genoeg)? Wij weten hoe je jou bestaande website of webshop mobiel vriendelijk maakt. Dat is nu al erg belangrijk, maar wordt alleen maar belangrijker nu Google zich focust op mobiele websites. Mobile first is een term die je wellicht al eens voorbij hebt zien komen. Dit houdt in dat de website met het oog op mobiele gebruiker is opgezet.

Benieuwd hoe wij jou bestaande website vernieuwen en mobiel vriendelijk maken? Bel 033 879 55 22!

Wist je dat je eenvoudig zelf kunt kijken of je website mobiel vriendelijk is? Klik hier om gelijk te testen!