Webdesign bureau

Samen online het verschil maken!

Webdesign bureau

Als trots webdesign bureau zijn we gek op mooie dingen maken. We willen de toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming. We hebben dan ook alles in huis om voor jou dé perfecte website te ontwikkelen. Met meer dan 16 jaar ervaring, onder andere in WordPress, WooCommerce en Magento, weten wij als geen ander wat wel en niet werkt. Maar met alleen een goed webdesign ben je er natuurlijk niet.

We zijn aanpakkers en zien kansen als geen ander. Van zoekwoordenonderzoek, tot converterende website. Van kleine aanpassingen tot een compleet nieuwe website.

Worden wij jouw webdesign bureau?Maak vrijblijvend een afpsraak!Neem contact op met Gerald
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    gerald@fruto.nl
Logo Heijmans
Logo Coen Hagedoorn Bouwgroep
Logo Babboe Bakfietsen
Logo ‘s Heeren Loo
Logo Hollandsnieuwe
Logo CVRD Fashion
Logo JouwBallonnen
Logo DESQ

WordPress webdesign bureau

Wij zijn WordPress specialist in hart en nieren en maken thema’s op maat, volledig naar wens. Onze WordPress designs zijn uniek en écht onderscheidend. We staan bekend om onze service, waar we ontzettend trots op zijn. Professioneel en korte lijnen, daar houden we van. We gaan vol voor het resultaat en een langdurige samenwerking.

Vertel me meer!

Webshop webdesign bureau

Wij maken maatwerk webshops, met een uniek webdesign. Na gedegen onderzoek stemmen we het design volledig af op het doel en de doelgroep, waarbij conversie het belangrijkste doel is. We vinden het gaaf om voor klanten aan de slag te gaan die uitdagende eisen hebben. We denken mee om tot het perfecte eindresultaat te komen. Een goed voorbeeld is de product configurator van Jouw Ballonnen. Wij realiseerden voor Jouw Ballonnen een configurator voor o.a. ballonbogen en ballontrossen, waar je per ballon kleur en vorm kunt kiezen.

Website mobiel vriendelijk maken

Heb je al een website, maar is deze niet mobiel vriendelijk (genoeg)? Wij weten hoe je jou bestaande website of webshop mobiel vriendelijk maakt. Dat is nu al erg belangrijk, maar wordt alleen maar belangrijker nu Google zich focust op mobiele websites. Mobile first is een term die je wellicht al eens voorbij hebt zien komen. Dit houdt in dat de website met het oog op mobiele gebruiker is opgezet.

Benieuwd hoe wij jou bestaande website vernieuwen en mobiel vriendelijk maken? Bel 033 879 55 22!

Wist je dat je eenvoudig zelf kunt kijken of je website mobiel vriendelijk is? Klik hier om gelijk te testen!

Of maak gebruik van het contactformulier!