Logo laten ontwerpen, val op!

Val op met een sterk logo!

Logo laten ontwerpen dat echt opvalt!

Een huisstijl laten maken met een plan

Of je nu in de startblokken staat om te gaan ondernemen of dat je de gang al jaren te pakken hebt; de presentatie van je onderneming is van groot belang. Waar sta je voor? En straal je dat ook visueel uit? Wil je een nieuwe huisstijl laten maken of je bestaande een opfrisbeurt geven?

Bij Fruto zijn we gek op het laten zien waar je goed in bent. In een goed gesprek willen we het daar graag samen met je over hebben. We zijn erg benieuwd naar je unieke positionering, ambitieuze plannen en bijzondere ideeën.

Een sterk logo dat herkenbaar en krachtig is

Laten we het hebben over je huisstijl, de corporate identity, van je onderneming. Enorm belangrijk. Maar wat past het beste bij je bedrijf? En wat sluit het beste aan bij je doelgroep?  Daar komen we samen achter. Ongetwijfeld ken jij je branche het beste. Wij hebben marketing specialisten en creatievelingen in huis. Daarom geloven we in een vruchtbare samenwerking. Om er samen iets moois en effectiefs van te maken.

Uniek en bijzonder beeldmerk

Een logo laten ontwerpen? Zijn wij goed in. Nog liever ontwerpen we je hele huisstijl. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, WordPress thema. Noem het maar op. We denken van de eerste tot de laatste stap met je mee. Je hele visuele identiteit. Creatief en effectief.

Benieuwd naar zo’n logo? Bekijk hier de case van Overgaauw advies.

 

Beoordeeld met een 9.1


Uit 18 reviews

Fruto heeft onze website een compleet nieuw uiterlijk gegeven en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze zi...

Ook een huisstijl laten ontwikkelen?Neem contact op met Matthijs, ons pixelkanon 
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    matthijs@fruto.nl
Heeft u een vraag?