Website laten maken

Op maat gemaakte gebruiksvriendelijke website

Website laten maken

Website laten maken die goed gevonden wordt in Google

Een website laten maken, of het nou om een maatwerk site gaat of een WordPress website, wij hebben de juiste kennis en vaardigheid in huis. Je website laten bouwen door professionals? Wij weten wat goed werkt en weten alles van de nieuwe technieken. Samen bekijken we wat de wensen zijn die we vervolgens aanvullen met onze expertise.

Onze ontwerpers beginnen met het ontwerp van een uniek design. Vervolgens gaan onze programmeurs aan de slag om jouw website te bouwen. We zorgen er voor dat de website zo wordt opgebouwd, goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines is daarbij voor ons een uitdaging.

Bij ons een website laten maken ziet er niet alleen uniek uit, wij nemen je alles uit handen en zetten jouw idee om naar een fantastische website / webshop. Bij ons staat service op 1!

Meer weten? Klik hier!
Website laten bouwen?Wij maken websites met een plan!Neem contact op met Gerald
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    gerald@fruto.nl

WordPress website laten maken met uniek ontwerp

Een WordPress website laten maken maar dan geen 13 in een dozijn? Je wilt opvallen met jouw WordPress website. Wij hebben jaren ervaring in WordPress en kennen dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) erg goed. Met een opvallend maatwerk thema zorgen wij er voor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens onderscheidend is van de concurrent.

Wanneer je een website laat maken is het van belang goed na te denken wat je nu met de website wilt, maar ook waar je graag naar toe wilt. Aan de hand van je wensen en ideeën bepalen we samen wat de juiste oplossing is, voor nu en voor later.

Advies bij het maken van een website

Soms leent een idee zich beter voor een volledige maatwerkoplossing. Wij hebben daar een gebruiksvriendelijk, flexibel CMS voor. Het MijnFruto CMS heeft als voordeel dat het opgebouwd is uit modules, allemaal in eigen beheer. Wij kunnen dus elke module naar wens aanpassen of een specifieke module voor jouw website of webwinkel ontwikkelen.

Welk platform je ook kiest, wanneer je jouw website door ons laat maken kun je op een later tijdstip altijd heel makkelijk verder uitbreiden met andere modules uitbreiden.

Wij zijn ook een kei in zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google? Lees hier alles over seo!

Tevreden klanten, wij hebben goede service op 1 staan

Wij vinden het belangrijk dat jij een website krijgt waar je echt mee vooruit kunt. De website moet voor jou gaan werken, leads genereren of producten verkopen. Wij blijven ook na de oplevering graag van dienst. Bij ons hosting en service pakket krijg je altijd antwoord op vragen. Korte lijnen zijn daarbij erg belangrijk. Wij hebben geen ticketsysteem, wij zorgen dat je weer snel op weg bent.

Wanneer je bij ons je website hebt laten bouwen, blijven we je ondersteunen. En kom je er dus even zelf niet uit, dan staan wij voor je klaar. We zorgen voor een overzichtelijk, makkelijk te begrijpen beheerssysteem, maar wij snappen dat dat soms toch nog ingewikkeld kan zijn.

iPhone voorbeeld foto

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.2

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 19 reviews, lees ze hier allemaal!

Hoger in zoekmachine Google dankzij zoekmachine optimalisatie

Wij zorgen er voor dat Google jouw website goed kan indexeren. Maar dan begint het pas. Met een zoekwoordenanalyse maken we inzichtelijk waar jouw website beter op kan scoren in de zoekmachine. We zorgen dat jouw producten of diensten beter naar voren komen in de resultaten, maar kijken ook hoe de bezoeker snel bij de gevraagde informatie komt. Heb je elders een website laten maken, ook dan helpen we je graag met SEO!

Zoekmachine optimalisatie, kan ik dat zelf?

Je kunt zelf meer dan je denkt! Zoekmachine optimalisatie is erg arbeidsintensief en houdt nooit op. Toch kun je veel zelf. Let bij het opstellen van nieuwe teksten op een aantal zaken. Wanneer wij een zoekwoordenonderzoek voor je hebben uitgevoerd, kun je deze gebruiken voor het opstellen van een nieuwe landingspagina binnen je website. We leggen je graag uit waar je op moet letten en zetten daarnaast tools klaar waarmee je kunt zien of je op de goede weg zit. Heb je vragen, dan zitten we voor je klaar om je verder te helpen. Liever niet zelf doen? Geen probleem, wij zorgen voor betere vindbaarheid van je website en webshop!

Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Maak dan een afspraak!

Wat kost een website? Kosten website laten bouwen

Wat kost een website? Een vraag die we geregeld krijgen. En een begrijpelijke vraag, alleen is daar niet zo maar antwoord op te geven. Vraag je 3 offertes aan, bij 3 verschillende webdesign bureau’s, dan krijg je ook 3 verschillende prijzen, die zelfs sterk van elkaar kunnen verschillen.

Weet je al exact wat voor website je wilt laten maken, of hoe jouw webshop er uit moet komen te zien, dan verwacht je ongeveer dezelfde prijzen. Waarom verschillen de kosten om een website te laten maken dan toch zo? Een goed webdesign bureau denkt goed na over hoe jouw website er uit moet komen te zien. We houden rekening met de kleinste puntjes op de i, dingen waar je zelf nooit aan denkt. En dat hoeft ook niet, ieder zijn / haar vak.

Nu wil het niet zeggen dat alleen een mooie website goed converteert, maar het design en de structuur van jouw website zijn wel bepalend voor je online succes. Als je potentiële klant al wordt afgeschrikt door je website, of niet kan vinden waar hij voor kwam, dan mis je een kans op business. Investeer dus in een doordachte website!

Wil je een website laten maken? Om te bepalen wat jouw website gaat kosten, nodigen we je graag uit bij ons op webdesign bureau in Amersfoort, of maken we een afspraak om bij jou langs te komen. Samen kijken we wat je wensen en ideeën zijn, vervolgens gaan we kijken hoe we dat kunnen realiseren. We denken na over waar kansen liggen, wat er misschien nog wel beter kan aan jouw idee. Met meer dan 16 jaar ervaring is niks ons te gek en zitten te springen om voor jou aan de slag te gaan!

Vertel je onze wensen en ideeën
Heeft u een vraag?