Website bouwers in Amersfoort

Op maat gemaakte gebruiksvriendelijke website

Website laten maken

Door website bouwers die meedenken

  1. Service op 1, ook na oplevering
  2. Volg het hele proces: van design tot werkende website
  3. Geoptimaliseerd voor goede indexatie in de zoekmachine

Website laten maken? Klik hier!   Of maak direct een afspraak

Laat je website bouwen door ervaren professionals. Wij denken vanaf het begin met je mee hoe we jouw plannen tot een zo groot mogelijk succes kunnen maken.

Onze ontwerpers beginnen met het ontwerp van een uniek webdesign: Zorg dat je opvalt! Daarbij staat functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid natuurlijk bovenaan. Vervolgens gaan onze programmeurs aan de slag om jouw website te bouwen.

Wij weten hoe we websites moeten bouwen en zorgen er daarmee voor dat jouw website goed wordt opgenomen in Google en andere zoekmachines.

Na oplevering blijven we je uiteraard goed van dienst en helpen je om het maximale uit jouw nieuwe website te halen.

Opdrachtgevers geven ons een 9.3


Gemiddeld uit 21 reviews

Ik kan niet anders zeggen dat wij 100% tevreden zijn en dat er aan al onze wensen voldaan is. Wij wilden een eenvoudige site die vooral als informatie bron bedoeld was. En dan met name wat wij doen en dat waar wij in onze praktijk mee we...
Lees verder

Fruto is al langer dan 10 jaar verantwoordelijk voor mijn website. Onlangs werd het tijd om deze aan te passen, inclusief de ontwikkeling van een nieuw logo en kleurstelling. Alles is weer prima, snel en creatief geregeld door Fruto!
Lees verder

Aangezien onze website na jaren toe was aan vernieuwing kwamen wij al zeer snel uit bij het team van Fruto. Goede ervaringen uit het verleden deed ons besluiten om weer met hen in zee te gaan. Met name het inlevingsvermogen over onze do...
Lees verder

Op het moment dat wij van start konden gaan met de optimalisatie van onze websites, heeft Fruto internet concepts & design vooral laten zien wat goed luisteren op kan leveren en wat meedenken is. Al bij de vervaardiging van het voorstel ...
Lees verder

De mannen van Fruto zijn als technisch partner regelmatig nauw betrokken bij uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Klein en groot. Van app tot platform. Zowel op het gebied van design als op technisch en inhoudelijk vlak bied...
Lees verder

Doe sinds 2010 zaken met onze vrienden, als ik wat vraag doen ze dit altijd voor mij, ben zeer tevreden ga zo door!
Lees verder

We hebben twee websites via Fruto laten bouwen. In beide gevallen is er goed naar onze wensen geluisterd en volgt een vakkundig advies, creatief design en een functionele website tegen een concurrerende prijs! Bij vragen zijn de lijnen k...
Lees verder

De door Fruto ontwikkelde website en online platform hebben voor ons de juiste communicatiestijl. De functionaliteiten en nazorg sluiten volledig aan op onze wensen. De begeleiding van wens naar werkelijkheid is inzichtelijk en adequaat!
Lees verder

Liever gebeld worden?

Wij maken onder andere websites voor:

Logo Babboe Bakfietsen
Logo Heijmans
Logo ‘s Heeren Loo
Logo DESQ
Logo Philadelphia Zorg
Logo JouwBallonnen
Logo Meyra Retail & Services
Logo Van Wijk Vastgoedonderhoud
Logo Broshuis BV
Logo Boulder
Logo Marnix College Ede
Logo Coen Hagedoorn Bouwgroep
Website laten maken?Maak een afspraak voor een oriënterend gesprekNeem contact op met Gerald
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    gerald@fruto.nl

Responsive website laten maken

Wij zorgen er voor dat al onze websites responsive zijn. Een respsonsive website zorgt er voor dat de website op alle schermen goed getoond wordt. Met het (nog altijd) groeiende percentage mobiele gebruikers is het van groot belang dat jou website responsive is geoptimaliseerd.

Door mobile first een website te ontwerpen zetten we de mobiele gebruiker op de eerste plaats. Dat doen we niet voor niets: Google geeft mobiel vriendelijke websites voorrang.

Michiel Langewouters
Partner / Technisch strateeg
Gerald van den Brink
Partner / Online marketing specialist
Matthijs van Dam
Design / Online marketing specialist
Herbert Lubbertsen
Development
Nyno Dokter
Stage design
Programmeertalent?

Een greep uit ons werk

WordPress website bouwer

Een WordPress website laten maken maar dan geen 13 in een dozijn? Je wilt opvallen met jouw WordPress website. Wij hebben jaren ervaring in WordPress en kennen dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) erg goed. Met een opvallend maatwerk thema zorgen wij er voor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens onderscheidend is van de concurrent.

Wanneer je een website laat maken is het van belang goed na te denken wat je nu met de website wilt, maar ook waar je graag naar toe wilt. Aan de hand van je wensen en ideeën bepalen we samen wat de juiste oplossing is, voor nu en voor later.

Advies bij het laten maken van een website

Soms leent een idee zich beter voor een volledige maatwerkoplossing. Wij hebben daar een gebruiksvriendelijk, flexibel CMS voor. Het MijnFruto CMS heeft als voordeel dat het opgebouwd is uit modules, allemaal in eigen beheer. Wij kunnen dus elke module naar wens aanpassen of een specifieke module voor jouw website of webwinkel ontwikkelen.

Welk platform je ook kiest, wanneer je jouw website door ons laat maken kun je op een later tijdstip altijd heel makkelijk verder uitbreiden met andere modules uitbreiden.

Wij zijn ook een kei in zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google? Lees hier alles over seo!

Tevreden klanten, wij hebben goede service op 1 staan

Wij vinden het belangrijk dat jij een website krijgt waar je echt mee vooruit kunt. De website moet voor jou gaan werken, leads genereren of producten verkopen. Wij blijven ook na de oplevering graag van dienst. Bij ons hosting en service pakket krijg je altijd antwoord op vragen. Korte lijnen zijn daarbij erg belangrijk. Wij hebben geen ticketsysteem, wij zorgen dat je weer snel op weg bent.

Wanneer je bij ons je website hebt laten bouwen, blijven we je ondersteunen. En kom je er dus even zelf niet uit, dan staan wij voor je klaar. We zorgen voor een overzichtelijk, makkelijk te begrijpen beheerssysteem, maar wij snappen dat dat soms toch nog ingewikkeld kan zijn.

iPhone voorbeeld foto

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.3

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 21 reviews, lees ze hier allemaal!

Hoger in zoekmachine Google dankzij zoekmachine optimalisatie

Wij zorgen er voor dat Google jouw website goed kan indexeren. Maar dan begint het pas. Met een zoekwoordenanalyse maken we inzichtelijk waar jouw website beter op kan scoren in de zoekmachine. We zorgen dat jouw producten of diensten beter naar voren komen in de resultaten, maar kijken ook hoe de bezoeker snel bij de gevraagde informatie komt. Heb je elders een website laten ontwikkelen, ook dan helpen we je graag met SEO!

Zoekmachine optimalisatie, kan ik dat zelf?

Je kunt zelf meer dan je denkt! Zoekmachine optimalisatie is erg arbeidsintensief en houdt nooit op. Toch kun je veel zelf. Let bij het opstellen van nieuwe teksten op een aantal zaken. Wanneer wij een zoekwoordenonderzoek voor je hebben uitgevoerd, kun je deze gebruiken voor het opstellen van een nieuwe landingspagina binnen je website. We leggen je graag uit waar je op moet letten en zetten daarnaast tools klaar waarmee je kunt zien of je op de goede weg zit. Heb je vragen, dan zitten we voor je klaar om je verder te helpen. Liever niet zelf doen? Geen probleem, wij zorgen voor betere vindbaarheid van je website en webshop!

Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Maak dan een afspraak!

Wat kost een website? Kosten website laten bouwen

Wat kost een website? Een vraag die we geregeld krijgen. En een begrijpelijke vraag, alleen is daar niet zo maar antwoord op te geven. Vraag je 3 offertes aan, bij 3 verschillende webdesign bureau’s, dan krijg je ook 3 verschillende prijzen, die zelfs sterk van elkaar kunnen verschillen.

Weet je al exact wat voor website je wilt laten maken, of hoe jouw webshop er uit moet komen te zien, dan verwacht je ongeveer dezelfde prijzen. Waarom verschillen de kosten om een website te laten maken dan toch zo? Een goed webdesign bureau denkt goed na over hoe jouw website er uit moet komen te zien. We houden rekening met de kleinste puntjes op de i, dingen waar je zelf nooit aan denkt. En dat hoeft ook niet, ieder zijn / haar vak.

Nu wil het niet zeggen dat alleen een mooie website goed converteert, maar het design en de structuur van jouw website zijn wel bepalend voor je online succes. Als je potentiële klant al wordt afgeschrikt door je website, of niet kan vinden waar hij voor kwam, dan mis je een kans op business. Investeer dus in een doordachte website!

Wil je een website laten maken? Om te bepalen wat jouw website gaat kosten, nodigen we je graag uit bij ons op webdesign bureau in Amersfoort, of maken we een afspraak om bij jou langs te komen. Samen kijken we wat je wensen en ideeën zijn, vervolgens gaan we kijken hoe we dat kunnen realiseren. We denken na over waar kansen liggen, wat er misschien nog wel beter kan aan jouw idee. Met meer dan 16 jaar ervaring is niks ons te gek en zitten te springen om voor jou aan de slag te gaan!

Vertel je onze wensen en ideeën