Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Website laten maken

Wij maken maatwerk WordPress websites

  1. Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
  2. Website van strategie, ontwikkeling tot optimalisatie en onderhoud
  3. Geoptimaliseerd voor goede indexatie in de zoekmachine

Met meer dan 15 jaar ervaring in maatwerk en WordPress webdesign, weten wij als geen ander hoe een succesvolle website te bouwen.

We denken vanaf het begin met je mee en samen bepalen we de te voeren strategie. Een goede website begint dan ook met een plan.

Onze designers gaan aan de slag met het ontwerp van een uniek webdesign. Wij maken geen dertien in een dozijn websites, maar laten je opvallen! Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staat altijd bovenaan.

Website offerte

Opdrachtgevers geven ons een 9.5


Gemiddeld uit 20 reviews

Aangezien onze website na jaren toe was aan vernieuwing kwamen wij al zeer snel uit bij het team van Fruto. Goede ervaringen uit het verleden deed ons besluiten om weer met hen in zee te gaan. Met name het inlevingsvermogen over onze do...
Lees verder

Fruto heeft onze website een compleet nieuw uiterlijk gegeven en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze zijn vriendelijk, vakkundig, creatief en betrouwbaar en denken vanuit de klant. Ze staan altijd klaar om mee te denken en ...
Lees verder

"Ik was op zoek naar een webdesign bureau om een nieuwe website op te richten. Ik had in het eerste gesprek al een duidelijk beeld voor ogen en ik was met de eerste versie al blij verrast met de opmaak en stijl. Zelf heb ik totaal geen e...
Lees verder

Voor mijn nieuwe webshop www.jouwballonnen.nl heb ik Fruto Internet te Amersfoort benaderd. In het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat zij geen uitdaging uit de weg gaan! De communicatie vooraf was helder en overzichtelijk. Fruto I...
Lees verder

Voor ons rietdekkersbedrijf wilden wij graag een folder laten maken. Deze moest luxe uitstralen en professionaliteit. Fruto heeft ons hierbij erg goed geholpen en het was eigenlijk gelijk al wat we zochten!! Voor een goede site hoefden w...
Lees verder

Fruto heeft mij goed geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. De website is een essentieel onderdeel van de service die ClicknBike biedt aan zijn klanten. Door de kennis en ervaring van Fruto heb ik meteen een vliegende start gehad. ...
Lees verder

Fruto heeft een stijlvolle en doeltreffende website gerealiseerd. Hoofdzakelijk laten we zien wat ze doen en waar ze goed in zijn. Om contact moment te vergemakkelijken hebben we duidelijke call-to-actions toegevoegd.
Lees verder

Wij zochten een bedrijf dat een aantal disciplines in zich verenigt. Wat wij nodig hadden was niet alleen kennis op het gebied van websites en apps, maar ook hoe deze aan elkaar te koppelen. En dat op een manier dat automatische verwe...
Lees verder

Wij maken onder andere websites voor:

Logo Babboe Bakfietsen
Logo Heijmans
Logo ’s Heeren Loo
Logo Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Logo DESQ
Logo Philadelphia Zorg
Logo JouwBallonnen
Logo Meyra Retail & Services
Logo Van Wijk Vastgoedonderhoud
Logo Marnix College Ede
Logo Coen Hagedoorn Bouwgroep
Logo Long Alliantie Nederland

Responsive website laten ontwikkelen

Wij zorgen er voor dat al onze websites responsive zijn. Een respsonsive website zorgt er voor dat de website op alle schermen goed getoond wordt. Met het (nog altijd) groeiende percentage mobiele gebruikers is het van groot belang dat jou website responsive is geoptimaliseerd.

Door mobile first een website te ontwerpen zetten we de mobiele gebruiker op de eerste plaats. Dat doen we niet voor niets: Google geeft mobiel vriendelijke websites voorrang.


Een greep uit ons werk

WordPress website bouwer

Een WordPress website laten maken maar dan geen 13 in een dozijn? Je wilt opvallen met jouw WordPress website. Wij hebben jaren ervaring in WordPress en kennen dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) erg goed. Met een opvallend maatwerk thema zorgen wij er voor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens onderscheidend is van de concurrent.

Wanneer je een website laat maken is het van belang goed na te denken wat je nu met de website wilt, maar ook waar je graag naar toe wilt. Aan de hand van je wensen en ideeën bepalen we samen wat de juiste oplossing is, voor nu en voor later.

Advies bij het laten maken van een website

Soms leent een idee zich beter voor een volledige maatwerkoplossing. Wij hebben daar een gebruiksvriendelijk, flexibel CMS voor. Het MijnFruto CMS heeft als voordeel dat het opgebouwd is uit modules, allemaal in eigen beheer. Wij kunnen dus elke module naar wens aanpassen of een specifieke module voor jouw website of webwinkel ontwikkelen.

Welk platform je ook kiest, wanneer je jouw website door ons laat maken kun je op een later tijdstip altijd heel makkelijk verder uitbreiden met andere modules uitbreiden.

Tevreden klanten, wij hebben goede service op 1 staan

Wij vinden het belangrijk dat jij een website krijgt waar je echt mee vooruit kunt. De website moet voor jou gaan werken, leads genereren of producten verkopen. Wij blijven ook na de oplevering graag van dienst. Bij ons hosting en service pakket krijg je altijd antwoord op vragen. Korte lijnen zijn daarbij erg belangrijk. Wij hebben geen ticketsysteem, wij zorgen dat je weer snel op weg bent.

Wanneer je bij ons je website hebt laten bouwen, blijven we je ondersteunen. En kom je er dus even zelf niet uit, dan staan wij voor je klaar. We zorgen voor een overzichtelijk, makkelijk te begrijpen beheerssysteem, maar wij snappen dat dat soms toch nog ingewikkeld kan zijn.

iPhone voorbeeld foto

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.5

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 20 reviews, lees ze hier allemaal!

Hoger in zoekmachine Google dankzij zoekmachine optimalisatie

Wij zorgen er voor dat Google jouw website goed kan indexeren. Maar dan begint het pas. Met een zoekwoordenanalyse maken we inzichtelijk waar jouw website beter op kan scoren in de zoekmachine. We zorgen dat jouw producten of diensten beter naar voren komen in de resultaten, maar kijken ook hoe de bezoeker snel bij de gevraagde informatie komt. Heb je elders een website laten ontwikkelen, ook dan helpen we je graag met SEO!

Zoekmachine optimalisatie, kan ik dat zelf?

Je kunt zelf meer dan je denkt! Zoekmachine optimalisatie is erg arbeidsintensief en houdt nooit op. Toch kun je veel zelf. Let bij het opstellen van nieuwe teksten op een aantal zaken. Wanneer wij een zoekwoordenonderzoek voor je hebben uitgevoerd, kun je deze gebruiken voor het opstellen van een nieuwe landingspagina binnen je website. We leggen je graag uit waar je op moet letten en zetten daarnaast tools klaar waarmee je kunt zien of je op de goede weg zit. Heb je vragen, dan zitten we voor je klaar om je verder te helpen. Liever niet zelf doen? Geen probleem, wij zorgen voor betere vindbaarheid van je website en webshop!

Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Stuur ons een mailtje of bel ons (033 879 55 22)!

Wat kost een website? Kosten website laten bouwen

Wat kost een website? Een vraag die we geregeld krijgen. En een begrijpelijke vraag, alleen is daar niet zo maar antwoord op te geven. Vraag je 3 offertes aan, bij 3 verschillende webdesign bureau’s, dan krijg je ook 3 verschillende prijzen, die zelfs sterk van elkaar kunnen verschillen.

Weet je al exact wat voor website je wilt laten maken, of hoe jouw webshop er uit moet komen te zien, dan verwacht je ongeveer dezelfde prijzen. Waarom verschillen de kosten om een website te laten maken dan toch zo? Een goed webdesign bureau denkt goed na over hoe jouw website er uit moet komen te zien. We houden rekening met de kleinste puntjes op de i, dingen waar je zelf nooit aan denkt. En dat hoeft ook niet, ieder zijn / haar vak.

Nu wil het niet zeggen dat alleen een mooie website goed converteert, maar het design en de structuur van jouw website zijn wel bepalend voor je online succes. Als je potentiële klant al wordt afgeschrikt door je website, of niet kan vinden waar hij voor kwam, dan mis je een kans op business. Investeer dus in een doordachte website!

Wil je een website laten maken? Om te bepalen wat jouw website gaat kosten, nodigen we je graag uit bij ons op webdesign bureau in Amersfoort, of maken we een afspraak om bij jou langs te komen. Samen kijken we wat je wensen en ideeën zijn, vervolgens gaan we kijken hoe we dat kunnen realiseren. We denken na over waar kansen liggen, wat er misschien nog wel beter kan aan jouw idee. Met meer dan 16 jaar ervaring is niks ons te gek en zitten te springen om voor jou aan de slag te gaan!

Offerte aanvragen