Website laten maken

Op maat gemaakte gebruiksvriendelijke website

Website laten maken die hoog in Google staat

Wij zijn een kei in het maken van websites die scoren Google!

Een website laten maken, of het nou om een maatwerk site gaat of een WordPress website, wij hebben de juiste kennis en vaardigheid in huis. Fruto is een hecht team met jarenlange ervaring in het ontwerpen en programmeren van websites die goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines. Samen bekijken we wat de wensen zijn die we vervolgens aanvullen met onze expertise.
Bij ons een website laten maken ziet er niet alleen uniek uit, wij zorgen er ook voor dat je ontzorgd wordt. Bij ons staat service op 1!

Gerald van den BrinkPartner / SEO

Ook een website laten bouwen?

Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden

WordPress óf maatwerk website laten maken

Een WordPress website laten maken? Wij hebben jaren ervaring in WordPress en kennen dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) erg goed. Met een maatwerk thema zorgen wij er voor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens onderscheidend is van de concurrent.

Wanneer je een website laat maken is het van belang goed na te denken wat je nu met de website wilt, maar ook waar je graag naar toe wilt. Aan de hand van je wensen en ideeën bepalen we samen wat de juiste oplossing is, voor nu en voor later.

Soms leent een idee zich beter voor een volledige maatwerkoplossing. Wij hebben daar een gebruiksvriendelijk, flexibel CMS voor. Het MijnFruto CMS heeft als voordeel dat het opgebouwd is uit modules, allemaal in eigen beheer. Wij kunnen dus elke module naar wens aanpassen of een specifieke module voor jouw website of webwinkel ontwikkelen.

Welk platform je ook kiest, wanneer je jouw website door ons laat maken kun je op een later tijdstip altijd heel makkelijk verder uitbreiden met andere modules uitbreiden.

Wij zijn ook een kei in zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google? Lees hier alles over seo!

Tevreden klanten, wij hebben goede service op 1 staan

Wij vinden het belangrijk dat jij een website krijgt waar je echt mee vooruit kunt. De website moet voor jou gaan werken. Wij blijven ook na de oplevering graag van dienst. Bij ons hosting en CMS pakket krijg je altijd antwoord op vragen. Korte lijnen zijn daarbij erg belangrijk.
Daarbij helpen wij graag met het nóg beter vindbaar maken van jouw website.

 

iPhone voorbeeld foto

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.0

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 14 reviews, lees ze hier allemaal!

Recent werk


Hoger in zoekmachine Google dankzij zoekmachine optimalisatie

Wij zorgen er voor dat Google jouw website goed kan indexeren. Maar dan begint het pas. Met een zoekwoordenanalyse maken we inzichtelijk waar jouw website beter op kan scoren in de zoekmachine. We zorgen dat jouw producten of diensten beter naar voren komen in de resultaten, maar kijken ook hoe de bezoeker snel bij de gevraagde informatie komt.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Maak dan een afspraak of lees verder hoe jouw website beter gevonden kan worden in Google.

Heeft u een vraag?