Tot en met 5 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Webshop laten maken

Maatwerk webshop in WordPress WooCommerce

  1. Gericht op conversie
  2. Geschikt voor alle betaalplatformen
  3. Eenvoudig in onderhoud
  4. Veilig, snel én mobiel vriendelijk

Of je nou 1000 producten verkoopt of slechts 1, WooCommerce is bij uitstek geschikt om een professionele webshop in te bouwen. Wij maken maatwerk thema’s en ontwikkelen extra functionaliteiten afgestemd op jouw wens.

Een webshop ontwikkeld in WooCommerce is bovendien eenvoudig te beheren, maar kom je er toch even niet uit, dan helpen we je graag.

WooCommerce is een plug-in van WordPress, één van de populairste website systemen ter wereld, en wordt goed ondersteund en onderhouden!

Veilig online betalen in jouw webwinkel

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder betaal mogelijkheid. Wij adviseren je graag welke betaaloplossing voor jouw webshop het meest geschikt is.

Welke betaalmogelijkheden zijn er voor een webwinkel?

Online betalen is tegenwoordig heel gewoon geworden. Er zijn heel veel verschillende betaalmethoden, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Enkele mogelijkheden zijn:

  1. Webwinkel met iDEAL betaalmogelijkheid, via bijvoorbeeld Mollie
  2. Webwinkel met Credit Card betaalmogelijkheid
  3. Achteraf betalen na je online aankoop
  4. Afrekenen met PayPal, ook dit wordt in Nederland steeds populairder

Je webshop als etalage, zorg voor goed beeldmateriaal

Een professionele webshop laten maken waarmee je jouw product(en) in een mooie en overzichtelijke online etalage kunt zetten. Alle eigenschappen van jouw product kun je duidelijk naar voren laten komen, inclusief afbeeldingen(en) & productvideo’s. Op zoek naar 3D foto’s? Ook daar helpen wij je graag mee! Het is ontzettend belangrijk dat je goed laat zien wat je in huis hebt. Wij werken samen met fotografen die dat begrijpen en die zorgen dat jou product van het beeldscherm afknalt.

De producten makkelijk en overzichtelijk ordenen in categorieën en subcategorieën. Zo houdt je het, ook bij veel producten, overzichtelijk voor de klant.


Een greep uit ons werk

Webwinkel laten maken met creditcard en PayPal of een lokale betaalprovider

Wij ondersteunen alle grote en kleine betaalproviders. In Nederland is iDEAL verreweg de bekendste, maar denk ook aan PayPal, creditcard, Sofort (Europa), Mr Cash (België) en Giropay (Duitsland).

Wij adviseren je, aan de hand van je wensen en doelen, waar je het best je online betalingen kunt regelen.

Webshop laten maken in meerdere talen

Door ons gemaakte webshops zijn eenvoudig om te zetten in een webshop in meerdere talen. Ideaal wanneer u zich eerst op de lokale markt wilt richten, maar laten ook online producten wilt verkopen in Duitsland, Frankrijk of waar dan ook ter wereld.

WordPress webshop laten maken?

Wij maken jouw webshop in WordPress WooCommerce! We zorgen er voor dat jouw webwinkel een uniek uiterlijk krijgt. We maken een thema dat naadloos aansluit op jouw huisstijl. Heb je al een webwinkel? Geen probleem, wij zorgen er voor dat producten uit jouw oude webwinkel worden overgezet in de nieuwe omgeving. Uiteraard leggen we je uit hoe WooCommerce werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Heb je later vragen? Bij ons staat service op 1, bel ons dus als je niet verder komt, wij helpen graag!

Webwinkel laten maken? Bel 033 879 55 22.

Webshop laten maken

Verkoop stimuleren met een professionele webshop

Met een mooie webshop alleen ben je er niet. Zorg dat je voldoet aan de vraag van je klant. DAt begint al met de snelheid van je webwinkel. Daarnaast moet het pad dat je klant bewandeld duidelijk zijn, net als in een echte winkel Wij zorgen voor een duidelijke menustructuur. Veiligheid staat daarbij voorop, betalingen kunnen veilig online worden gedaan. Daarom voorzien wij jouw webwinkel van een versleutelde verbinding (SSL certificaat). Hiermee voorkom je het lekken van klantgegevens tijdens de transactie.