Unieke webshop laten maken

Webwinkel op maat in WordPress webshop

Webshop laten maken

Wij bouwen maatwerk webwinkels & werken met WordPress WooCommerce

Wij zetten jouw ideeën om tot de perfecte, gebruiksvriendelijke webshop. We zorgen ervoor dat jouw bezoekers zich thuis voelen binnen de webshop en snel de producten vinden die ze zoeken.
Het geeft ons een kick wanneer jij je investering snel terug verdient met een door ons gemaakte webshop! Webshop laten maken in WordPress? Ook daar helpen wij je graag mee!

We zorgen er voor dat we jouw product zo goed mogelijk uitlichten binnen de webwinkel. De klantervaring staat daarbij voorop. Een webwinkel laten maken waarmee je automatisch status updates verstuurd, pakbonnen print en facturen mailt, zonder technische kennis. Daar zijn wij goed in!

We adviseren je van begin tot eind, van betaalmogelijkheid tot een webshop die goed gevonden wordt in Google!

Vertel mij meer over webshops

Wij bellen jou!

Wordt je liever gebeld door één van onze webwinkel experts? Geen probleem.

Liever na 18 uur? Ook dat is geen probleem. Laat je telefoonnummer achter en we nemen contact met je op om je ideeën te bespreken.

Opdrachtgevers geven ons een 9.4


Gemiddeld uit 24 reviews

Doe sinds 2010 zaken met onze vrienden, als ik wat vraag doen ze dit altijd voor mij, ben zeer tevreden ga zo door!
Lees verder

"Ik was op zoek naar een webdesignbureau om een nieuwe website op te richten. Ik had in het eerste gesprek al een duidelijk beeld voor ogen en ik was met de eerste versie al blij verrast met de opmaak en stijl. Zelf heb ik totaal geen er...
Lees verder

We hebben twee websites via Fruto laten bouwen. In beide gevallen is er goed naar onze wensen geluisterd en volgt een vakkundig advies, creatief design en een functionele website tegen een concurrerende prijs! Bij vragen zijn de lijnen k...
Lees verder

Voor mijn nieuwe webshop www.jouwballonnen.nl heb ik Fruto Internet te Amersfoort benaderd. In het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat zij geen uitdaging uit de weg gaan! De communicatie vooraf was helder en overzichtelijk. Fruto I...
Lees verder

Wij zochten een bedrijf dat een aantal disciplines in zich verenigt. Wat wij nodig hadden was niet alleen kennis op het gebied van websites en apps, maar ook hoe deze aan elkaar te koppelen. En dat op een manier dat automatische verwe...
Lees verder

Fruto heeft mij goed geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. De website is een essentieel onderdeel van de service die ClicknBike biedt aan zijn klanten. Door de kennis en ervaring van Fruto heb ik meteen een vliegende start gehad. ...
Lees verder

Fruto internet concepts & design heeft met veel professionaliteit en kennis van zaken onze webwinkel gebouwd. De service is uitstekend en het team van Fruto is vakkundig en plezierig in de omgang. Michiel is goed bereikbaar als je hem no...
Lees verder

De door Fruto ontwikkelde website en online platform hebben voor ons de juiste communicatiestijl. De functionaliteiten en nazorg sluiten volledig aan op onze wensen. De begeleiding van wens naar werkelijkheid is inzichtelijk en adequaat!
Lees verder

Veilig online betalen in jouw webwinkel

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder betaal mogelijkheid. Wij adviseren je graag welke betaaloplossing voor jouw webshop het meest geschikt is.

Welke betaalmogelijkheden zijn er voor een webwinkel?

Online betalen is tegenwoordig heel gewoon geworden. Er zijn heel veel verschillende betaalmethoden, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Webwinkel met iDEAL betaalmogelijkheid, via bijvoorbeeld Mollie
  • Webwinkel met Credit Card betaalmogelijkheid
  • Achteraf betalen na je online aankoop
  • Afrekenen met PayPal, ook dit wordt in Nederland steeds populairder

Je webshop als etalage, zorg voor goed beeldmateriaal

Een professionele webshop laten maken waarmee je jouw product(en) in een mooie en overzichtelijke online etalage kunt zetten. Alle eigenschappen van jouw product kun je duidelijk naar voren laten komen, inclusief afbeeldingen(en) & productvideo’s. Op zoek naar 3D foto’s? Ook daar helpen wij je graag mee! Het is ontzettend belangrijk dat je goed laat zien wat je in huis hebt. Wij werken samen met fotografen die dat begrijpen en die zorgen dat jou product van het beeldscherm afknalt.

De producten makkelijk en overzichtelijk ordenen in categorieën en subcategorieën. Zo houdt je het, ook bij veel producten, overzichtelijk voor de klant.


Een greep uit ons werk

Webshop laten makenWij maken jouw webwinkel, ook in WordPress!Neem contact op met Gerald
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    gerald@fruto.nl

Webwinkel laten maken met creditcard en PayPal of een lokale betaalprovider

Wij ondersteunen alle grote en kleine betaalproviders. In Nederland is iDEAL verreweg de bekendste, maar denk ook aan PayPal, creditcard, Sofort (Europa), Mr Cash (België) en Giropay (Duitsland).

Wij adviseren je, aan de hand van je wensen en doelen, waar je het best je online betalingen kunt regelen.

Webshop laten maken in meerdere talen

Door ons gemaakte webshops zijn eenvoudig om te zetten in een webshop in meerdere talen. Ideaal wanneer u zich eerst op de lokale markt wilt richten, maar laten ook online producten wilt verkopen in Duitsland, Frankrijk of waar dan ook ter wereld.

WordPress webshop laten maken?

Wij maken jouw webshop in WordPress WooCommerce! We zorgen er voor dat jouw webwinkel een uniek uiterlijk krijgt. We maken een thema dat naadloos aansluit op jouw huisstijl. Heb je al een webwinkel? Geen probleem, wij zorgen er voor dat producten uit jouw oude webwinkel worden overgezet in de nieuwe omgeving. Uiteraard leggen we je uit hoe WooCommerce werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Heb je later vragen? Bij ons staat service op 1, bel ons dus als je niet verder komt, wij helpen graag!

Webwinkel laten maken? Bel 033 879 55 22.

Webshop laten maken

Verkoop stimuleren met een professionele webshop

Met een mooie webshop alleen ben je er niet. Zorg dat je voldoet aan de vraag van je klant. DAt begint al met de snelheid van je webwinkel. Daarnaast moet het pad dat je klant bewandeld duidelijk zijn, net als in een echte winkel Wij zorgen voor een duidelijke menustructuur. Veiligheid staat daarbij voorop, betalingen kunnen veilig online worden gedaan. Daarom voorzien wij jouw webwinkel van een versleutelde verbinding (SSL certificaat). Hiermee voorkom je het lekken van klantgegevens tijdens de transactie.