Unieke webshop laten maken

Webwinkel op maat in WordPress webshop

Webshop laten maken

Wij bouwen maatwerk webwinkels & werken met WordPress WooCommerce

Wij zetten jouw ideeën om tot de perfecte, gebruiksvriendelijke webshop. We zorgen ervoor dat jouw bezoekers zich thuis voelen binnen de webshop en snel de producten vinden die ze zoeken.
Het geeft ons een kick wanneer jij je investering snel terug verdient met een door ons gemaakte webshop! Webshop laten maken in WordPress? Ook daar helpen wij je graag mee!

We zorgen er voor dat we jouw product zo goed mogelijk uitlichten binnen de webwinkel. De klantervaring staat daarbij voorop. Een webwinkel laten maken waarmee je automatisch status updates verstuurd, pakbonnen print en facturen mailt, zonder technische kennis. Daar zijn wij goed in!

We adviseren je van begin tot eind, van betaalmogelijkheid tot een webshop die goed gevonden wordt in Google!

Vertel mij meer over webshops

Wij bellen jou!

Wordt je liever gebeld door één van onze webwinkel experts? Geen probleem.

Liever na 18 uur? Ook dat is geen probleem. Laat je telefoonnummer achter en we nemen contact met je op om je ideeën te bespreken.

Opdrachtgevers geven ons een 9.3


Gemiddeld uit 21 reviews

Voor mijn nieuwe webshop www.byzero.nl heb ik Fruto internet concepts & design benaderd. Naast de services ben ik ook heel tevreden over de nazorg. Gerald is goed bereikbaar als je hem nodig hebt en hij gaat net zo lang door totdat ik ...
Lees verder

Wij zochten een bedrijf dat een aantal disciplines in zich verenigt. Wat wij nodig hadden was niet alleen kennis op het gebied van websites en apps, maar ook hoe deze aan elkaar te koppelen. En dat op een manier dat automatische verwe...
Lees verder

Ik kan niet anders zeggen dat wij 100% tevreden zijn en dat er aan al onze wensen voldaan is. Wij wilden een eenvoudige site die vooral als informatie bron bedoeld was. En dan met name wat wij doen en dat waar wij in onze praktijk mee we...
Lees verder

Doe sinds 2010 zaken met onze vrienden, als ik wat vraag doen ze dit altijd voor mij, ben zeer tevreden ga zo door!
Lees verder

Fruto is al langer dan 10 jaar verantwoordelijk voor mijn website. Onlangs werd het tijd om deze aan te passen, inclusief de ontwikkeling van een nieuw logo en kleurstelling. Alles is weer prima, snel en creatief geregeld door Fruto!
Lees verder

Op het moment dat wij van start konden gaan met de optimalisatie van onze websites, heeft Fruto internet concepts & design vooral laten zien wat goed luisteren op kan leveren en wat meedenken is. Al bij de vervaardiging van het voorstel ...
Lees verder

Centaur Cargo is een dochteronderneming van Babboe Bakfietsen en gespecialiseerd in het leveren van bakfietsen voor zakelijk gebruik. Voor de website Centaur Cargo heeft Fruto de bestelstraat ontworpen, geïnstalleerd en meertalig opgelev...
Lees verder

Door een goede samenwerking zijn we tot een een super strakke, mooie en goedwerkende website gekomen. Alle functionaliteiten werken perfect. Ik ben nu vooral benieuwd of de website mij nieuwe klanten gaat opleveren, maar daar ben ik vrij...
Lees verder

Veilig online betalen in jouw webwinkel

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder betaal mogelijkheid. Wij adviseren je graag welke betaaloplossing voor jouw webshop het meest geschikt is.

Welke betaalmogelijkheden zijn er voor een webwinkel?

Online betalen is tegenwoordig heel gewoon geworden. Er zijn heel veel verschillende betaalmethoden, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Webwinkel met iDEAL betaalmogelijkheid, via bijvoorbeeld Mollie
  • Webwinkel met Credit Card betaalmogelijkheid
  • Achteraf betalen na je online aankoop
  • Afrekenen met PayPal, ook dit wordt in Nederland steeds populairder

Je webshop als etalage, zorg voor goed beeldmateriaal

Een professionele webshop laten maken waarmee je jouw product(en) in een mooie en overzichtelijke online etalage kunt zetten. Alle eigenschappen van jouw product kun je duidelijk naar voren laten komen, inclusief afbeeldingen(en) & productvideo’s. Op zoek naar 3D foto’s? Ook daar helpen wij je graag mee! Het is ontzettend belangrijk dat je goed laat zien wat je in huis hebt. Wij werken samen met fotografen die dat begrijpen en die zorgen dat jou product van het beeldscherm afknalt.

De producten makkelijk en overzichtelijk ordenen in categorieën en subcategorieën. Zo houdt je het, ook bij veel producten, overzichtelijk voor de klant.


Een greep uit ons werk

Webshop laten makenWij maken jouw webwinkel, ook in WordPress!Neem contact op met Gerald
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    gerald@fruto.nl

Webwinkel laten maken met creditcard en PayPal of een lokale betaalprovider

Wij ondersteunen alle grote en kleine betaalproviders. In Nederland is iDEAL verreweg de bekendste, maar denk ook aan PayPal, creditcard, Sofort (Europa), Mr Cash (België) en Giropay (Duitsland).

Wij adviseren je, aan de hand van je wensen en doelen, waar je het best je online betalingen kunt regelen.

Webshop laten maken in meerdere talen

Door ons gemaakte webshops zijn eenvoudig om te zetten in een webshop in meerdere talen. Ideaal wanneer u zich eerst op de lokale markt wilt richten, maar laten ook online producten wilt verkopen in Duitsland, Frankrijk of waar dan ook ter wereld.

WordPress webshop laten maken?

Wij maken jouw webshop in WordPress WooCommerce! We zorgen er voor dat jouw webwinkel een uniek uiterlijk krijgt. We maken een thema dat naadloos aansluit op jouw huisstijl. Heb je al een webwinkel? Geen probleem, wij zorgen er voor dat producten uit jouw oude webwinkel worden overgezet in de nieuwe omgeving. Uiteraard leggen we je uit hoe WooCommerce werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Heb je later vragen? Bij ons staat service op 1, bel ons dus als je niet verder komt, wij helpen graag!

Webwinkel laten maken? Bel 033 879 55 22.

Webshop laten maken

Verkoop stimuleren met een professionele webshop

Met een mooie webshop alleen ben je er niet. Zorg dat je voldoet aan de vraag van je klant. DAt begint al met de snelheid van je webwinkel. Daarnaast moet het pad dat je klant bewandeld duidelijk zijn, net als in een echte winkel Wij zorgen voor een duidelijke menustructuur. Veiligheid staat daarbij voorop, betalingen kunnen veilig online worden gedaan. Daarom voorzien wij jouw webwinkel van een versleutelde verbinding (SSL certificaat). Hiermee voorkom je het lekken van klantgegevens tijdens de transactie.