Webshop laten maken

Webwinkel op maat en WordPress webshop

Webshop laten maken

Wij bouwen maatwerk webwinkels & werken met WordPress WooCommerce

webshop laten maken jouwballonnen
Wij zetten jouw ideeën om tot de perfecte, gebruiksvriendelijke webshop. We zorgen ervoor dat jouw bezoekers zich thuis voelen binnen de webshop en snel de producten vinden die ze zoeken.
Het geeft ons een kick wanneer jij je investering snel terug verdient met een door ons gemaakte webshop! Webshop laten maken in WordPress? Ook daar helpen wij je graag mee!

We zorgen er voor dat we jouw product zo goed mogelijk uitlichten binnen de webwinkel. De klantervaring staat daarbij voorop. Een webwinkel laten maken waarmee je automatisch status updates verstuurd, pakbonnen print en facturen mailt, zonder technische kennis. Daar zijn wij goed in!

We adviseren je van begin tot eind, van betaalmogelijkheid tot een webshop die goed scoort in Google!

Laat je klant producten samenstellen in jouw webwinkel

Een product dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, afwijkende prints of met meer knopen? Wij maken voor jouw ene product customizer op maat. Zo help je je klant eenvoudig het gewenste product in je webshop te bestellen. Bestellen gaat sneller, zonder vragen naderhand. Meer weten? Bel 033 879 55 22.

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.0

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 14 reviews, lees ze hier allemaal!

Een webshop met iDEAL en creditcard betaalmogelijkheid

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder betaal mogelijkheid. Wij adviseren je graag welke betaaloplossing voor jouw webshop het meest geschikt is.

Een professionele webshop laten maken waarmee je jouw product(en) in een mooie en overzichtelijke online etalage kunt zetten. Alle eigenschappen van jouw product kun je duidelijk naar voren laten komen, inclusief afbeeldingen(en) & productvideo’s. Op zoek naar 3D foto’s? Ook daar helpen wij je graag mee!

De producten makkelijk en overzichtelijk ordenen in categorieën en subcategorieën. Zo houdt je het, ook bij veel producten, overzichtelijk voor de klant.

Gerealiseerde webshops


Gerald van den BrinkPartner / SEO

Webshop laten maken

Wij maken jouw webwinkel, ook in WordPress!

Webwinkel laten maken met creditcard en PayPal of een lokale betaalprovider

Wij ondersteunen alle grote en kleine betaalproviders. In Nederland is iDEAL verreweg de bekendste, maar denk ook aan PayPal, creditcard, Sofort (Europa), Mr Cash (België) en Giropay (Duitsland).

Wij adviseren je, aan de hand van je wensen en doelen, waar je het best je online betalingen kunt regelen.

Webshop laten maken in meerdere talen

Door ons gemaakte webshops zijn eenvoudig om te zetten in een webshop in meerdere talen. Ideaal wanneer u zich eerst op de lokale markt wilt richten, maar laten ook online producten wilt verkopen in Duitsland, Frankrijk of waar dan ook ter wereld.

WordPress webshop laten maken?

Wij maken jouw webshop in WordPress WooCommerce! We zorgen er voor dat jouw webwinkel een uniek uiterlijk krijgt. We maken een thema dat naadloos aansluit op jouw huisstijl. Heb je al een webwinkel? Geen probleem, wij zorgen er voor dat producten uit jouw oude webwinkel worden overgezet in de nieuwe omgeving. Uiteraard leggen we je uit hoe WooCommerce werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Heb je later vragen? Bij ons staat service op 1, bel ons dus als je niet verder komt, wij helpen graag!

Webwinkel laten maken? Bel 033 879 55 22 of neem contact op via de website.

Webshop laten makenVerkoop stimuleren met een professionele webshop

Een snelle webshop met een duidelijke menustructuur, dat is wat consumenten verwachten. Veiligheid staat daarbij voorop, betalingen kunnen veilig online worden gedaan. Daarom voorzien wij jouw webwinkel van een versleutelde verbinding (SSL certificaat). Hiermee voorkom je het uitlekken van klantgegevens tijdens de transactie.

Heeft u een vraag?