Webdesign Amersfoort

Webdesign Amersfoort voor WordPress en maatwerk

Een goed ontwerp is dé basis voor het overbrengen van jouw boodschap. Een bezoeker aan jouw website besluit in een fractie van een seconde of hij verder kijkt of vertrekt.

Naast dat het design er goed uit moet zien en de doelgroep moet aanspreken, moet het webdesign zorgen voor een duidelijke navigatie door jouw website en webshop. Jouw potentiële klant moet naadloos een bestelling kunnen doen en niet hoeven zoeken naar een telefoonnummer of een bestelknop.

Wij weten als geen ander dat een goed design van groot belang is voor jouw online, maar zeker ook offline succes! Kies daarom voor een webdesign dat werkt voor jouw onderneming, kortom: een design met een plan!

Afspraak maken  Offerte aanvragen

Ik kom graag bij je langsMaar je bent natuurlijk ook in Amersfoort welkomNeem contact op met Gerald
Gespecialiseerd in design & online marketing

 +31 (0)33 879 55 22    gerald@fruto.nl

Wij werken ook samen met

Logo Babboe Bakfietsen
Logo Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Logo Heijmans
Logo Hollandsnieuwe
Logo Universiteit Utrecht
Logo HighTea.nl
Logo Kleine Maag
Logo Meyra Retail & Services
Logo Premis Medical
Logo ‘s Heeren Loo
Logo Marnix College Ede
Logo Long Alliantie Nederland

WordPress webdesign Amersfoort

WordPress is ‘s werelds meest gebruikte open-source website systeem.  Maatwerk webdesign voor WordPress heeft veel voordelen ten opzichte van standaard of gekochte thema’s. Een groot voordeel van een maatwerk WordPress thema is snelheid.

Wij ontwikkelen al onze thema’s en templates op maat. Daarbij zorgen wij voor maatwerk WordPress plug-ins en functionaliteiten, maar waar mogelijk maken wij gebruik van bestaande plug-ins, zoals Yoast en WooCommerce. Speciale webdesign wensen in WordPress, wij draaien onze hand daar niet voor om! Wij zijn dé WordPress specialist van Amersfoort.

Webdesign omzetten

Voor reclamebureau’s en grafisch vormgevers die de technische uitwerking uit handen willen geven zijn wij de aangewezen partner. We werken met veel bureau’s samen, begrijpen daardoor als geen ander hoe we van een ontwerp een functionele website en webshop moeten maken. We houden van korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen.

Webshop webdesign Amersfoort

Bij het webdesign van een webshop is gebruiksvriendelijkheid een pré. Daarnaast moet een webshop snel zijn, een klant beslist in een fractie van een seconde of hij verder klikt of niet. Producten bestellen met een klik en direct zien of het product op voorraad is, kortom, zet de bezoeker centraal. Afrekenen in 1 pagina (one page checkout) én terugkoppeling gedurende het hele aankoopproces, wij werken het graag met je uit.

Wil je meer weten? Loop binnen in ons kantoor in Amersfoort.

Online platform ontwikkelen

Op een online platform breng je mensen makkelijk samen. Wij ontwikkelen online platformen, van webdesign, uitwerking van functionaliteiten en daadwerkelijke ontwikkeling. Wij ontwikkelen online platformen voor zowel MKB als multinationals. Wij ontwikkelen o.a. het online reserveringsplatform Hightea.nl en Highwine.nl

Offerte aanvragen

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.4

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 24 reviews, lees ze hier allemaal!