Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Webdesign Amersfoort

Website laten maken in Amersfoort?

Wij zijn Fruto webdesign Amersfoort. Een goed webdesign is dé basis voor het overbrengen van jouw boodschap. Een bezoeker aan jouw website besluit in een fractie van een seconde of hij verder kijkt of vertrekt.

Een verzorgde, professionele website straalt meer vertrouwen uit naar potentiële klanten. Maatwerk webdesign zorgt er voor dat je je kunt onderscheiden van concurrenten. Wij helpen je graag verder te komen!

Daarom Fruto webdesign Amersfoort

  1. Altijd geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
  2. Altijd maatwerk, snel, flexibel en eenvoudig beheer
  3. Altijd service op 1

Afspraak maken  Offerte aanvragen

Ook online marketing

Vanuit Amersfoort

Wij werken ook samen met

Logo Babboe Bakfietsen
Logo Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Logo Heijmans
Logo Hollandsnieuwe
Logo Universiteit Utrecht
Logo HighTea.nl
Logo Kleine Maag
Logo Meyra Retail & Services
Logo Premis Medical
Logo ’s Heeren Loo
Logo Marnix College Ede
Logo Long Alliantie Nederland

WordPress webdesign Amersfoort

WordPress is ’s werelds meest gebruikte open-source website systeem.  Maatwerk webdesign voor WordPress heeft veel voordelen ten opzichte van standaard of gekochte thema’s. Een groot voordeel van een maatwerk WordPress thema is snelheid.

Wij ontwikkelen al onze thema’s en templates op maat. Daarbij zorgen wij voor maatwerk WordPress plug-ins en functionaliteiten, maar waar mogelijk maken wij gebruik van bestaande plug-ins, zoals Yoast en WooCommerce. Speciale webdesign wensen in WordPress, wij draaien onze hand daar niet voor om! Wij zijn dé WordPress specialist van Amersfoort.

Webdesign omzetten

Voor reclamebureau’s en grafisch vormgevers die de technische uitwerking uit handen willen geven zijn wij de aangewezen partner. We werken met veel bureau’s samen, begrijpen daardoor als geen ander hoe we van een ontwerp een functionele website en webshop moeten maken. We houden van korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen.

Webshop laten maken

Bij het webdesign van een webshop is gebruiksvriendelijkheid een pré. Daarnaast moet een webshop snel zijn, een klant beslist in een fractie van een seconde of hij verder klikt of niet. Producten bestellen met een klik en direct zien of het product op voorraad is, kortom, zet de bezoeker centraal. Afrekenen in 1 pagina (one page checkout) én terugkoppeling gedurende het hele aankoopproces, wij werken het graag met je uit.

Wil je meer weten? Loop binnen in ons kantoor in Amersfoort.

Online platform ontwikkelen

Op een online platform breng je mensen makkelijk samen. Wij ontwikkelen online platformen, van webdesign, uitwerking van functionaliteiten en daadwerkelijke ontwikkeling. Wij ontwikkelen online platformen voor zowel MKB als multinationals. Wij ontwikkelen o.a. het online reserveringsplatform Hightea.nl en Highwine.nl

Offerte aanvragen

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.5

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 20 reviews, lees ze hier allemaal!