Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Jouwballonnen.nl - Webwinkel met online configurator

JouwBallonnen is een onderdeel van LEF GROEP. Een nieuw concept dat prachtige ballondecoraties levert. Wij kregen de aanvraag of we het logo en een website konden realiseren met een tool die het mogelijk maakt om zelf een ballondecoratie te ontwerpen. Een mooie uitdaging! Vol enthousiasme zijn gaan ontwerpen en daarna begonnen met programmeren.

Opdrachtgever:
LEF Groep
Onze meerwaarde:
  • Nieuw logo
  • Complete huisstijl
  • Webwinkel o.b.v. Woocommerce
  • Interactieve ballondecoratie tool

We hebben een frisse en moderne website gemaakt. Compleet met uitgebreide webshop, ontwerp tool, inspiratie foto’s en contact formulier. Daarnaast is hij zo ingevuld dat hij goed gevonden wordt in de zoekmachine. Na heel wat uurtjes hard werken is de website live! Reden voor een feestje! We zijn trots op het resultaat.

Klant aan het woord

Voor mijn nieuwe webshop www.jouwballonnen.nl heb ik Fruto Internet te Amersfoort benaderd. In het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat zij geen uitdaging uit de weg gaan! De communicatie vooraf was helder en overzichtelijk. Fruto Internet gaat net zo lang met ons aan het werk, totdat wij tevreden zijn!
De samenwerking verliep uitstekend en het resultaat mag er zijn. En met het goedkope ondersteunings-abonnement weet ik zeker dat mijn webshop altijd goed draait!

Fruto, mijn complimenten! Jullie zijn er echt voor de klant.


Jaap Davelaar, webwinkel Jouwballonnen.nl