Webdesignbureau in Amersfoort

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?

Ik ben fan van 'de jongens' van Fruto. Met name over de nazorg ben ik heel enthousiast. En over de de manier waarop we met elkaar samenwerken. Doordat zij uitstekend luisteren en de juiste vragen stellen, komen 'we' tot hele fijne, handige én mooie oplossingen!
Kirsten Renaud

Voor mijn nieuwe webshop www.jouwballonnen.nl heb ik Fruto Internet te Amersfoort benaderd. In het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat zij geen uitdaging uit de weg gaan! De communicatie vooraf was helder en overzichtelijk. Fruto Internet gaat net zo lang met ons aan het werk, totdat wij tevreden zijn!
De samenwerking verliep uitstekend en het resultaat mag er zijn. En met het goedkope ondersteunings-abonnement weet ik zeker dat mijn webshop altijd goed draait!

Fruto, mijn complimenten! Jullie zijn er echt voor de klant.
Jaap Davelaar, LEF GROEP

Aangezien onze website na jaren toe was aan vernieuwing kwamen wij al zeer snel uit bij het team van Fruto. Goede ervaringen uit het verleden deed ons besluiten om weer met hen in zee te gaan.
Met name het inlevingsvermogen over onze doelgroep- en markt bevorderde het proces enorm. Men nam echt de tijd voor ons om te luisteren naar onze wensen en eisen.
Daarnaast stond het team altijd klaar om vragen te beantwoorden of wijzigingen te bespreken/ door te voeren. Een 8 tot 5 mentaliteit bestaat er bij Fruto niet!
Al met al heeft CCI leidingsystemen het hele traject als zeer plezierig ervaren.

Onze klanten en relaties weten ons weer veel beter te vinden via onze nieuwe website!
Ik zal zeer zeker het team van Fruto aanraden bij partijen die ook, zoals in ons geval, een nieuwe of geactualiseerde website willen.
Marcel Blaauw

Fruto internet concepts & design heeft met veel professionaliteit en kennis van zaken onze webwinkel gebouwd. De service is uitstekend en het team van Fruto is vakkundig en plezierig in de omgang. Michiel is goed bereikbaar als je hem nodig hebt en heeft mij laten zien hoe ik zelf zaken op onze website kan aanvullen en veranderen. Een aanrader voor zowel kleine als grote bedrijven!
Hind Abakthi, CVRD Fashion

We hebben twee websites via Fruto laten bouwen. In beide gevallen is er goed naar onze wensen geluisterd en volgt een vakkundig advies, creatief design en een functionele website tegen een concurrerende prijs! Bij vragen zijn de lijnen kort en krijg je een snelle respons. Wij bevelen Fruto van harte aan!
Gerben Jan Zandijk, Huisarts

Doe sinds 2010 zaken met onze vrienden, als ik wat vraag doen ze dit altijd voor mij, ben zeer tevreden ga zo door!
Helmich, dé fietsenmaker van Hoofddorp

Mijn dochter van 2 kan met deze app spelenderwijs nieuwe woorden leren. De kleurrijke illustraties en het leuke ballonspelletje als beloning zijn elke keer weer een succes. Bij de aanschaf van de app had ik wat vragen, binnen zeer korte tijd werd hier netjes op geantwoord, zodat ik een weloverwogen aankoop kon doen!
Een tevreden Google gebruiker

Op het moment dat wij van start konden gaan met de optimalisatie van onze websites, heeft Fruto internet concepts & design vooral laten zien wat goed luisteren op kan leveren en wat meedenken is. Al bij de vervaardiging van het voorstel kwamen al pratende goede ideeën naar boven die voor onze website echt van meerwaarde zijn.

Gerald staat open voor onze visie en heeft goed de tijd genomen om de soms complexe materie echt te kunnen doorgronden. Michiel was vooraf maar ook tijdens de bouw van de websites de draaiende motor als het om de technische mogelijkheden ging. Tot slot heeft Matthijs ons laten zien dat je rust krijgt van een duidelijke en efficiënte terugkoppeling gedurende het gehele proces en dat hij en het team snel kunnen anticiperen op gewenste aanpassingen die de website alleen maar mooier maken. Trots op het eindresultaat!
Brigitte Nauta, DESQ international

Voor ons rietdekkersbedrijf wilden wij graag een folder laten maken. Deze moest luxe uitstralen en professionaliteit. Fruto heeft ons hierbij erg goed geholpen en het was eigenlijk gelijk al wat we zochten!! Voor een goede site hoefden wij dan ook niet verder te zoeken. De samenwerking was erg prettig, ze reageren snel en zijn altijd telefonisch te bereiken! Ze hadden gelijk door wat wij wilden en konden ze zich goed inleven in de sfeer die bij een rietdekkers bedrijf past.

Goede begeleiding gekregen zodat wij de site bij kunnen houden en zelf foto’s van onze laatste projecten kunnen toevoegen zodat de site up to date blijft. Via de folder diverse opdrachten binnen gekregen en alleen maar positieve reactie’s. De site straalt luxe uit en hierop krijgen wij ook diverse opdrachten binnen vanuit het hele land!
Rudy Polhout, eigenaar

De mannen van Fruto zijn als technisch partner regelmatig nauw betrokken bij uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Klein en groot. Van app tot platform. Zowel op het gebied van design als op technisch en inhoudelijk vlak biedt Fruto toegevoegde waarde bij de ontwikkeling en realisatie van de concepten die wij bedenken.

Samenwerken doen we graag als team, zodat het voelt alsof we collega’s zijn. Betrokken, op een plezierige manier en met humor. Zodat co-creëren vooral ook leuk blijft!
Erik van der Ven, EvenSure concepts

Door een goede samenwerking zijn we tot een een super strakke, mooie en goedwerkende website gekomen. Alle functionaliteiten werken perfect. Ik ben nu vooral benieuwd of de website mij nieuwe klanten gaat opleveren, maar daar ben ik vrijwel zeker van. De eerste nieuwe klant is al binnen!
Gerard Kruijsse, hoefsmid in Zeeland

Fruto heeft een stijlvolle en doeltreffende website gerealiseerd. Hoofdzakelijk laten we zien wat ze doen en waar ze goed in zijn. Om contact moment te vergemakkelijken hebben we duidelijke call-to-actions toegevoegd.
Paulus, Van Manen Zonwering

De door Fruto ontwikkelde website en online platform hebben voor ons de juiste communicatiestijl. De functionaliteiten en nazorg sluiten volledig aan op onze wensen. De begeleiding van wens naar werkelijkheid is inzichtelijk en adequaat!
Martin Gillam, mede-eigenaar

Fruto heeft onze website een compleet nieuw uiterlijk gegeven en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze zijn vriendelijk, vakkundig, creatief en betrouwbaar en denken vanuit de klant. Ze staan altijd klaar om mee te denken en de samenwerking is heel erg prettig verlopen. We kunnen ze dan ook zeker aanraden.
Brigitte Ward, Office Manager

Heeft u een vraag?