Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Ook een website laten maken?

Dit zeggen onze opdrachtgevers


Opdrachtgevers geven ons een 9.5

Gemiddeld uit 20 reviews

Het contact was prettig met alle betrokkenen van Fruto. Ook de ‘user experience’ wordt niet uit het oog verloren. Het eindresultaat is naar tevredenheid!

Scribes

Centaur Cargo is een dochteronderneming van Babboe Bakfietsen en gespecialiseerd in het leveren van bakfietsen voor zakelijk gebruik. Voor de website Centaur Cargo heeft Fruto de bestelstraat ontworpen, geïnstalleerd en meertalig opgeleverd. Ik ben online marketeer bij Babboe en Centaur Cargo en heb op een prettige manier samengewerkt met Fruto. De afgelopen jaren heb ik met verschillende bureaus samengewerkt. Vaak was mijn ervaring dat de belofte tijdens intakegesprekken onvoldoende waar werd gemaakt bij oplevering. Dat beeld heb ik niet bij Fruto. Er is keurig op tijd opgeleverd en het contact verliep prettig.

Maarten Swijnenburg, Babboe bakfietsen

Ik ben fan van 'de jongens' van Fruto. Met name over de nazorg ben ik heel enthousiast. En over de de manier waarop we met elkaar samenwerken. Doordat zij uitstekend luisteren en de juiste vragen stellen, komen 'we' tot hele fijne, handige én mooie oplossingen!
Kirsten Renaud, Van Wijk Vastgoedonderhoud

Fruto heeft mij goed geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. De website is een essentieel onderdeel van de service die ClicknBike biedt aan zijn klanten. Door de kennis en ervaring van Fruto heb ik meteen een vliegende start gehad.

Ook na het opleveren van de website zijn ze goed bereikbaar en erg flexibel in het doen van aanpassingen/toevoegingen zodat de website nog beter functioneerde en de klanten van ClicknBike nog beter worden geholpen.
Tobias Bakker, ClicknBike

De mannen van Fruto zijn als technisch partner regelmatig nauw betrokken bij uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Klein en groot. Van app tot platform. Zowel op het gebied van design als op technisch en inhoudelijk vlak biedt Fruto toegevoegde waarde bij de ontwikkeling en realisatie van de concepten die wij bedenken.

Samenwerken doen we graag als team, zodat het voelt alsof we collega’s zijn. Betrokken, op een plezierige manier en met humor. Zodat co-creëren vooral ook leuk blijft!
Erik van der Ven, EvenSure concepts

Aangezien onze website na jaren toe was aan vernieuwing kwamen wij al zeer snel uit bij het team van Fruto. Goede ervaringen uit het verleden deed ons besluiten om weer met hen in zee te gaan.
Met name het inlevingsvermogen over onze doelgroep- en markt bevorderde het proces enorm. Men nam echt de tijd voor ons om te luisteren naar onze wensen en eisen.
Daarnaast stond het team altijd klaar om vragen te beantwoorden of wijzigingen te bespreken/ door te voeren. Een 8 tot 5 mentaliteit bestaat er bij Fruto niet!
Al met al heeft CCI leidingsystemen het hele traject als zeer plezierig ervaren.

Onze klanten en relaties weten ons weer veel beter te vinden via onze nieuwe website!
Ik zal zeer zeker het team van Fruto aanraden bij partijen die ook, zoals in ons geval, een nieuwe of geactualiseerde website willen.
Marcel Blaauw, CCI Leidingsystemen

Doe sinds 2010 zaken met onze vrienden, als ik wat vraag doen ze dit altijd voor mij, ben zeer tevreden ga zo door!
Helmich, dé fietsenmaker van Hoofddorp

"Ik was op zoek naar een webdesign bureau om een nieuwe website op te richten. Ik had in het eerste gesprek al een duidelijk beeld voor ogen en ik was met de eerste versie al blij verrast met de opmaak en stijl. Zelf heb ik totaal geen ervaring met websites bouwen en Fruto heeft me telkens heel duidelijk uitgelegd wat wel en niet mogelijk was. Ze geven ook telkens praktische tips om nog meer uit de site te halen. Ik ben heel tevreden met Fruto!"

Wij zochten een bedrijf dat een aantal disciplines in zich verenigt.

Wat wij nodig hadden was niet alleen kennis op het gebied van websites en apps, maar ook hoe deze aan elkaar te koppelen. En dat op een manier dat automatische verwerking van de input en betaling mogelijk zou zijn.
Fruto heeft dit op een snelle en professionele wijze geregeld.

Ook de samenwerking met onze toeleverende bedrijven liep soepel. Zij maken hun claim ‘Laat zien waar je goed in bent’ helemaal waar.
Paul Meulblok, Petrollo app

Fruto is al langer dan 10 jaar verantwoordelijk voor mijn website. Onlangs werd het tijd om deze aan te passen, inclusief de ontwikkeling van een nieuw logo en kleurstelling. Alles is weer prima, snel en creatief geregeld door Fruto!
Paul Overgaauw, Overgaauw Advies

Fruto bestaat uit een leuk, dynamisch jong team met verstand van zaken.
Ze sluiten prima aan bij de wensen van de klant en leveren een uitstekend product.

Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd op mijn vragen en een probleem wordt direct opgelost.

Foto door Cor Kuyvenhoven
Bram Querido, Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde

Fruto heeft onze website een compleet nieuw uiterlijk gegeven en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze zijn vriendelijk, vakkundig, creatief en betrouwbaar en denken vanuit de klant. Ze staan altijd klaar om mee te denken en de samenwerking is heel erg prettig verlopen. We kunnen ze dan ook zeker aanraden.
Brigitte Ward, SZpecialist

Laten zien waar je goed in bent! Dat doen ze bij Fruto!

Dankzij de professionele ondersteuning hebben we als organisatie van de triathlon Vathorst nu een prachtige huisstijl en een professionele website.

De persoonlijke benadering en prettige ondersteuning zorgen er voor dat wij erg tevreden zijn.
Geert Lantink, Triathlon Vathorst

Mijn dochter van 2 kan met deze app spelenderwijs nieuwe woorden leren. De kleurrijke illustraties en het leuke ballonspelletje als beloning zijn elke keer weer een succes. Bij de aanschaf van de app had ik wat vragen, binnen zeer korte tijd werd hier netjes op geantwoord, zodat ik een weloverwogen aankoop kon doen!
Een tevreden Google gebruiker

Door een goede samenwerking zijn we tot een een super strakke, mooie en goedwerkende website gekomen. Alle functionaliteiten werken perfect. Ik ben nu vooral benieuwd of de website mij nieuwe klanten gaat opleveren, maar daar ben ik vrijwel zeker van. De eerste nieuwe klant is al binnen!
Gerard Kruijsse, hoefsmid in Zeeland

Fruto heeft een stijlvolle en doeltreffende website gerealiseerd. Hoofdzakelijk laten we zien wat ze doen en waar ze goed in zijn. Om contact moment te vergemakkelijken hebben we duidelijke call-to-actions toegevoegd.
Paulus, Van Manen Zonwering

Voor ons rietdekkersbedrijf wilden wij graag een folder laten maken. Deze moest luxe uitstralen en professionaliteit. Fruto heeft ons hierbij erg goed geholpen en het was eigenlijk gelijk al wat we zochten!! Voor een goede site hoefden wij dan ook niet verder te zoeken. De samenwerking was erg prettig, ze reageren snel en zijn altijd telefonisch te bereiken! Ze hadden gelijk door wat wij wilden en konden ze zich goed inleven in de sfeer die bij een rietdekkers bedrijf past.

Goede begeleiding gekregen zodat wij de site bij kunnen houden en zelf foto’s van onze laatste projecten kunnen toevoegen zodat de site up to date blijft. Via de folder diverse opdrachten binnen gekregen en alleen maar positieve reactie’s. De site straalt luxe uit en hierop krijgen wij ook diverse opdrachten binnen vanuit het hele land!
Rudy Polhout, Rietdekkersbedrijf Polhout

We hebben twee websites via Fruto laten bouwen. In beide gevallen is er goed naar onze wensen geluisterd en volgt een vakkundig advies, creatief design en een functionele website tegen een concurrerende prijs! Bij vragen zijn de lijnen kort en krijg je een snelle respons. Wij bevelen Fruto van harte aan!
Gerben Jan Zandijk, Huisarts

De door Fruto ontwikkelde website en online platform hebben voor ons de juiste communicatiestijl. De functionaliteiten en nazorg sluiten volledig aan op onze wensen. De begeleiding van wens naar werkelijkheid is inzichtelijk en adequaat!
Martin Gillam, De Mobiliteitsregisseur

Voor mijn nieuwe webshop www.jouwballonnen.nl heb ik Fruto Internet te Amersfoort benaderd. In het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat zij geen uitdaging uit de weg gaan! De communicatie vooraf was helder en overzichtelijk. Fruto Internet gaat net zo lang met ons aan het werk, totdat wij tevreden zijn!
De samenwerking verliep uitstekend en het resultaat mag er zijn. En met het goedkope ondersteunings-abonnement weet ik zeker dat mijn webshop altijd goed draait!

Fruto, mijn complimenten! Jullie zijn er echt voor de klant.
Jaap Davelaar, webwinkel Jouwballonnen.nl