Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

WordPress specialist

WordPress specialisten regio Utrecht

Ons team van WordPress specialisten gaat geen uitdaging uit de weg. Wij zijn de WordPress specialist van Utrecht. Keien in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites. Webwinkel nodig? Wij bouwen WooCommerce webshops met unieke, onderscheidende functionaliteiten. Daar zijn we goed in en zorgen er mede daardoor voor dat je extra opvalt.

Wij zetten jouw ontwerp om naar een op maat gemaakt WordPress thema. We gaan eerst om de tafel zitten om het ontwerp en de wensen te bespreken. Daarna gaan we aan de slag.

Wij zijn echt specialist en laten ons graag uitdagen. Wij geloven in het zelf ontwikkelen van onze thema’s. Dit zorgt voor meer grip, meer snelheid en daardoor een bewezen betere gebruikerservaring. Daarbij denken met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Wij bouwen WordPress thema’s voor MKB, ZZP en communicatie- en reclamebureaus. Heb je zelf niet de juiste specialisatie in huis? Onze developers staan voor je klaar!

WordPress & SEO Amersfoort

Naast dat we WordPress thema’s bouwen helpen we ook om jouw WordPress websites beter gevonden te laten worden in Google. Door thema’s vanaf de basis perfect op te bouwen behalen we de eerste winst. Daarna gaan we verder met zoekmachine optimalisatie. Van het bepalen van de juiste navigatie, de beste landingspagina’s tot het schrijven van de perfecte content. Wij hebben dé WordPress ontwikkelaars in huis!

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte open-source CMS en is daardoor altijd up-to-date. WordPress is daarom een veilig CMS om websites in te ontwikkelen.
Door onze expertise kunnen wij WordPress bovendien helemaal naar jouw wens inrichten.
We zetten alles voor je klaar, duidelijk en overzichtelijk. Zodoende zorgen we er voor dat iedereen met WordPress overweg kan.
Door de grote groep ontwikkelaars van plug-ins is het daarnaast mogelijk zelf je blogs en nieuwsberichten te optimaliseren in Google.

Offerte aanvragen

 

Logo Heijmans
Logo Hollister
Logo Hollandsnieuwe
Logo Meyra Retail & Services
Logo Crédit Agricole
Logo DESQ
Logo Universiteit Utrecht
Logo Babboe Bakfietsen
Logo Naviva Kraamzorg
Logo Christelijk Lyceum Veenendaal
Logo Fonds Alphen en omstreken
Logo Van de Brug Tanktransport

Een greep uit ons werk

WordPress specialist in Amersfoort

Wij hebben jaren ervaring in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites. Daardoor kennen wij WordPress als onze broekzak. Thema’s ontwikkelen we op maat en daardoor volledig naar wens van de klant. Naast website ontwikkelen wij WooCommerce webshops en WordPress applicaties.

Onze WordPress ontwikkelaars zijn gek op uitdagingen waardoor wij snel en efficiënt bouwen. Wij zorgen er voor dat jouw WordPress website standaard goed in de zoekmachine kan worden opgenomen. Wil je geholpen worden met je online marketing of zoekmachine optimalisatie? Vraag naar onze enthousiaste experts!

Op zoek naar een website bouwer? Bel ons: 033 879 55 22

 

 

Beter gevonden worden in Google?

Hulp nodig op SEO gebied? Onze zoekmachine experts helpen je graag. Wij realiseren, zowel voor nieuwe als bestaande WordPress websites, een betere zichtbaarheid in de zoekmachine. Door onze ervaring en expertise kunnen we daardoor een totaal pakket bieden.

Samen bepalen we eerst het doel van de website en kijken vervolgens waar kansen liggen. We gaan altijd voor het best mogelijke resultaat dat we behalen met een sterk plan.

Meer weten? Bel ons 033 879 55 22! Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen