Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Magento webshop laten maken

Magento (2) is flexibel, snel en uitbreidbaar

Magento Logo

Magento is een krachtig en volwassen webwinkelplatform. Het is goed mogelijk om dit fantastische platform verder uit te bouwen en volledig naar jouw wensen in te richten. Met Magento 2 ben je er zeker van dat je een professionele webshop laat bouwen, klaar voor de toekomst.

Met Magento 2 kies je voor een volledige webwinkel platform dat goed doordacht is en zich volledig focust op het online verkopen van diensten en producten. Het is net als WooCommerce webshop een open-source software pakket en wordt zeer goed onderhouden. Daarnaast is er ook voor Magento een brede community en zijn er veel extensies beschikbaar.

Ten opzichte van WooCommerce is implementatie een stuk gecompliceerder. Dit vraagt dan ook om een serieuze investering. Magento is out of the box wel completer dan WooCommerce, mede omdat dat het platform echt puur een webwinkelplatform is.

Zaken als pakbonnen, meertaligheid en pdf facturen zitten standaard ingebouwd. Binnen WooCommer van WordPress zal dit via losse modules moeten worden geïnstalleerd. Iets wat overigens eenvoudig te realiseren is.

Magento offerte   of   Maak vrijblijvend een afspraak

Magento: Meest gebruikte e-commerce platform

Waar WordPress het meest gebruikte content management system (CMS) ter wereld is, is Magento dat voor e-commerce. Met de komst van deze 2e versie is er bovendien een hoop verbeterd ten opzichte van de voorganger. Zo is er mobile first ontworpen en is de performance sterk verbeterd.

Lees tip: 10 redenen voor magento 2

Magento2 Shop Sample


Een greep uit ons werk