Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Website laten maken Amersfoort

Wij zijn website bouwers in Amersfoort

Fruto internet, concepts & design ontwikkeld vanuit de Keistad professionele websites in zowel WordPress als maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers werken wij plannen en ideeën uit tot werkende websites en webshops. Onze websites en webshops zijn geschikt voor elk device – desktop, iPhone en Android. Website laten maken Amersfoort, met meer conversie en opvallend webdesign? Neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak om jouw wensen door te spreken! We werken voor lokale ondernemers, corporates maar ook internet- & markeringbureau’s. Wij zijn WordPress specialist.

Onze websites en webshops zijn makkelijk door jou zelf te beheren. Wij zorgen er voor dat alles eenvoudig, snel en vooral ook goed werkt. Onze ontwerpers zetten jouw plan om naar een ontwerp dat van het beeld af knalt. Onze programmeurs zetten de techniek achter de applicatie en zorgen er voor dat je snel aan de slag kunt met een begrijpelijk beheersomgeving. Op zoek naar een website maker? Je hebt ons gevonden!

Direct een offerte   Maak een afspraak

Wij werken met veel plezier voor

Logo ’s Heeren Loo
Logo AHRA
Logo Babboe Bakfietsen
Logo Beter Lenen
Logo Hollister
Logo Hollandsnieuwe
Logo Intexso B.V.
Logo Meyra Retail & Services
Logo ATC Match
Logo JouwBallonnen
Logo Nedpark parking systems
Logo Van Wijk Vastgoedonderhoud

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.5

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 20 reviews, lees ze hier allemaal!

Een greep uit ons werk

WordPress website laten maken Amersfoort

WordPress is ’s werelds meest gebruikte open source CMS. Wij zijn de WordPress specialist van Amersfoort en zorgen voor een unieke, snelle ervaring. Voor kleine websites, maar ook grote webshops maken wij een op maat gemaakte oplossing. Door onze snelle communicatie staan we voor je klaar en zorgen we dat je snel aan de slag kunt.

WordPress specialist Amersfoort

Met onze jarenlange ervaring met WordPress mogen we ons een echte WordPress specialist noemen. Wij ontwikkelen thema’s voor onze klanten op maat, zodat deze altijd volledig aansluiten bij de wensen én de verwachtingen van de klant.

Website offerte nu aanvragen

Beter gevonden worden in Google?

Onze SEO experts helpen jouw website en webshop beter te laten scoren in Google, zodat je nóg meer uit je website en webshop haalt. Dit bereik je o.a. door het laten schrijven van de juiste teksten. Maar je kunt zelf ook meer dan je denkt. Weten hoe je beter gevonden wordt in Google? Lees dan verder op SEO Amersfoort.