Website laten maken in Amersfoort

Wij ontwikkelen WordPress, websites en webshops vanuit Amersfoort

Website laten maken in Amersfoort

Vanuit de keistad staan wij voor je klaar!

Fruto internet, concepts & design ontwikkeld vanuit de Keistad fantastische websites in zowel WordPress als maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers werken wij plannen en ideeën uit tot werkende websites en webshops. Onze websites en webshops zijn geschikt voor elk device – desktop, iPhone en Android. Wil je ook een website laten maken in Amersfoort? Neem dan contact met ons op!

Onze websites en webshops zijn makkelijk door jou zelf te beheren. Wij zorgen er voor dat alles eenvoudig, snel en vooral ook goed werkt. Onze ontwerpers zetten jouw plan om naar een ontwerp dat van het beeld af knalt. Onze programmeurs zetten de techniek achter de applicatie en zorgen er voor dat je snel aan de slag kunt met een begrijpelijk beheersomgeving.

Ook een project starten?

Uiteraard geheel vrijblijvend

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.0

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 14 reviews, lees ze hier allemaal!

Partner / techniek

Michiel Langewouters

Partner / SEO

Gerald van den Brink

Designer

Matthijs van Dam

Developer

Herbert Lubbertsen

Stage / design

Nick Gazendam
Programmeertalent?

WordPress website laten maken in Amersfoort

WordPress is ’s werelds meest gebruikte open source CMS. Wij zijn de WordPress specialist van Amersfoort en zorgen voor een unieke, snelle ervaring. Voor kleine websites, maar ook grote webshops maken wij een op maat gemaakte oplossing. Door onze snelle communicatie staan we voor je klaar en zorgen we dat je snel aan de slag kunt.

 

Beter gevonden worden in Google?

Onze SEO experts helpen jouw website en webshop beter te laten scoren in Google. Dit bereik je o.a. door het laten schrijven van de juiste teksten. Maar je kunt zelf ook meer dan je denkt. Weten hoe je  beter gevonden wordt in Google?

Heeft u een vraag?