Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Zoek je een SEO tekstschrijver?

SEO teksten schrijven om beter gevonden te worden!

SEO teksten laten schrijven om beter gevonden te worden in Google? Wij helpen je graag. Nadat we een uitvoerig zoekwoordenonderzoek hebben gedaan om te kijken waar we jouw website hoger mee in Google krijgen, passen we daar je teksten op aan.

We maken een plan en bepalen de tone of voice

Samen kijken we wat het doel van je website is. We kijken waar we teksten kunnen hergebruiken en voor welke diensten en producten we nieuwe pagina’s (landingspagina’s) gaan aanmaken. De tone of voice is hierbij van belang, deze bepaalt immers de stijl van al je teksten en communicatie uitingen.

Zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren

Een zoekwoordenonderzoek geeft je meer inzicht in welke termen voor jouw website of webwinkel interessant zijn. We kijken hoe vaak er op een zoekterm gezocht wordt en bepalen daarna in overleg met jou of deze term interessant is om verder uit te werken. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van de juiste SEO teksten. We passen bestaande teksten aan, herschrijven productomschrijvingen, maar maken ook nieuwe pagina’s aan.

Bij zoekwoorden kun je ook denken aan de juiste vragen. We kijken waar jouw doelgroep veelvuldig op zoekt en richten vervolgens een pagina in die antwoord geeft op die vraag.

Logo ’s Heeren Loo
Logo Meyra Retail & Services
Logo Allegoeds vakanties
Logo Christelijk Lyceum Veenendaal
Logo Ichtus College Veenendaal
Logo Royal Design
Logo Premis Medical
Logo Heijmans

Hoe schrijf ik goede SEO teksten?

Een vraag die wij vaak krijgen is “Hoe schrijf ik zelf goede SEO teksten?”. We geven daar graag antwoord op. Je kunt namelijk een hoop zelf! Belangrijk zijn de volgende stelregels:

Schrijf voor je bezoeker en niet voor de zoekmachine

Het is niet de bedoeling dat je je hele website volzet met zoekwoorden. Zorg voor een goed verhaal waar juist je bezoeker wat aan heeft. Geef antwoord op vragen en voorzie je bezoeker van informatie. Pas dan komt je website hoger in de zoekmachine.

Gebruik de juiste zoekwoorden en zinnen

Bepaal waar je op gevonden wilt worden. Kijk vervolgens of jouw website daar ook echt op kan gaan scoren. Is het zoekvolume heel hoog, maar de concurrentie enorm? Misschien is het dan verstandig om een zoekterm te kiezen met een lager zoekvolume, maar met veel minder concurrentie. De kans is dan groter dat je hoger in Google komt! Zelf idee├źn krijgen voor zoekwoorden? kijk dan eens op Wordstream.

Zorg voor een overzichtelijke navigatiestructuur

Wil je een website laten maken, dan helpen we met het opzetten van de juiste navigatiestructuur van je website, plaatsen van de kopteksten en laten we zien hoe je een tekst moet opbouwen, zodat deze goed gevonden wordt in de zoekmachine. Wil je een webwinkel laten maken, dan helpen we je bij het schrijven van productomschrijvingen.


Een greep uit ons werk