Tot en met 5 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Webshop ontwikkeld voor CVRD Fashion

Fruto beheert de maatwerk Magento webshop voor het kledingmerk CVRD. Vanaf de startup-fase van CVRD werken wij nauw samen om een zo goed mogelijke gebruikservaring te realiseren.

Dit resulteert in een strakke, cleane webwinkel, een eenvoudig check-out proces en een geweldige gebruikservaring. Inmiddels verkoopt Hind haar collectie wereldwijd met veel succes!

De CVRD collectie is opgebouwd uit klassiekers die ruimte laten aan de persoonlijkheid van degene die ze draagt. Iedere vrouw kan met CVRD haar eigen business look creëren.

Opdrachtgever:
CVRD Fashion
Onze meerwaarde:
  • Maatwerk ontwerp
  • Magento
  • Integratie Mollie betaalprovider
  • Meertaligheid (NL / EN)

Cvrd Screen

Klant aan het woord

Voor ons rietdekkersbedrijf wilden wij graag een folder laten maken. Deze moest luxe uitstralen en professionaliteit. Fruto heeft ons hierbij erg goed geholpen en het was eigenlijk gelijk al wat we zochten!! Voor een goede site hoefden wij dan ook niet verder te zoeken. De samenwerking was erg prettig, ze reageren snel en zijn altijd telefonisch te bereiken! Ze hadden gelijk door wat wij wilden en konden ze zich goed inleven in de sfeer die bij een rietdekkers bedrijf past.

Goede begeleiding gekregen zodat wij de site bij kunnen houden en zelf foto’s van onze laatste projecten kunnen toevoegen zodat de site up to date blijft. Via de folder diverse opdrachten binnen gekregen en alleen maar positieve reactie’s. De site straalt luxe uit en hierop krijgen wij ook diverse opdrachten binnen vanuit het hele land!


Rudy Polhout, Rietdekkersbedrijf Polhout

Magento shop