Overgaauw Veterinair Advies

Complete opfrisbeurt huisstijl en website

Huisstijl ontwikkeling voor Overgaauw advies uit Barneveld

Overgaauw Advies uit Barneveld is al jarenlang klant bij ons. De huisstijl was toe aan een flinke opfrisbeurt. We zijn aan de slag gegaan! Benieuwd hoe zo'n proces verloopt? Lees dan verder!

Opdrachtgever:
Overgaauw Advies
Onze meerwaarde:
  • Ontwerp huisstijl
  • Redesign website

Schetsen voor een sterke huisstijl

Dat begint met een wit vel, een doos (kleur)potloden en het zoeken naar inspiratie op creatieve websites als Pinterest. Vervolgens matchen we diverse kleurprofielen en maken we schetsen voor een sterk beeldmerk. De volgende stap is digitaal en maken we combinaties met diverse lettertypes.

Inspiratie uit de natuur

Voor de nieuwe huisstijl van Overgaauw Advies heb ik me laten inspireren door het dierenrijk en natuurlijke materialen. Twee stijlvolle tinten groen die goed combineren. Voor de silhouetten in van een kat en hond in het logo is bewust gekozen; dit zijn prachtige dieren die typerend zijn voor de dierengeneeskunde branche.

Klant aan het woord

Fruto is al langer dan 10 jaar verantwoordelijk voor mijn website. Onlangs werd het tijd om deze aan te passen, inclusief de ontwikkeling van een nieuw logo en kleurstelling. Alles is weer prima, snel en creatief geregeld door Fruto!


Paul Overgaauw, Overgaauw Advies