Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Wordpress website ontwikkeld incl. reserveringssysteem

Betrouwbaar en voordelig fietsverhuur

Startup ClicknBike is opgericht door Tobias en Marijn. Tijdens de vele reizen die ze samen maakten verkenden ze de omgeving het liefst op zijn Hollands: op de fiets! Een fiets huren kan soms echt een zoektocht zijn; waar vind ik een voordelige en betrouwbare fietsverhuur? Toen is het idee ontstaan: hoe handig zou het zijn als de fiets voor de deur van je accommodatie staat?

Gemakkelijk concept

Je reserveert via ClicknBike gemakkelijk je fiets(en). Je geeft aan wanneer je waar aan komt en wanneer je weer gaat. Zij zorgen ervoor dat de fiets(en) direct bij aankomst voor je deur staat en komen deĀ  fiets(en) ook weer netjes ophalen. Ook draagt dit nieuwe concept bij aan een betere wereld. Ze zetten zich in voor een beter klimaat en geven asielzoekers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te komen werken.

Online marketing

Fruto verzorgde de online marketing. We hebben een mobile first webdesign ontworpen dat echt opvalt. Na de ontwerpfase ontwikkelden we de website inclusief een handig reserveringssysteem op basis van WooCommerce.

Opdrachtgever:
ClicknBike

Klant aan het woord

Fruto heeft mij goed geholpen met het opzetten van mijn bedrijf. De website is een essentieel onderdeel van de service die ClicknBike biedt aan zijn klanten. Door de kennis en ervaring van Fruto heb ik meteen een vliegende start gehad.

Ook na het opleveren van de website zijn ze goed bereikbaar en erg flexibel in het doen van aanpassingen/toevoegingen zodat de website nog beter functioneerde en de klanten van ClicknBike nog beter worden geholpen.


Tobias Bakker, ClicknBike