Van 14 juli t/m 4 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Website ontwikkeld voor Rietdekker Polhout

Rietdekker voor Barneveld en omstreken

Voor Rietdekkersbedrijf Polhout uit Barneveld hebben we een prachtige website gerealiseerd. Duidelijke informatie, veel nadruk op sfeer en handige call-to-actions.

Onze meerwaarde:
  • Realisatie website
  • Stijlvolle folder

Naast de website hebben we een stijlvolle drieluik folder ontworpen en opgeleverd. Voorop een prachtige foto om de aandacht te trekken, binnenin het verhaal van Rietdekkersbedrijf Polhout en op de achterkant contactinformatie. Mooie en effectieve presentatie!

Klant aan het woord

Voor ons rietdekkersbedrijf wilden wij graag een folder laten maken. Deze moest luxe uitstralen en professionaliteit. Fruto heeft ons hierbij erg goed geholpen en het was eigenlijk gelijk al wat we zochten!! Voor een goede site hoefden wij dan ook niet verder te zoeken. De samenwerking was erg prettig, ze reageren snel en zijn altijd telefonisch te bereiken! Ze hadden gelijk door wat wij wilden en konden ze zich goed inleven in de sfeer die bij een rietdekkers bedrijf past.

Goede begeleiding gekregen zodat wij de site bij kunnen houden en zelf foto’s van onze laatste projecten kunnen toevoegen zodat de site up to date blijft. Via de folder diverse opdrachten binnen gekregen en alleen maar positieve reactie’s. De site straalt luxe uit en hierop krijgen wij ook diverse opdrachten binnen vanuit het hele land!


Rudy Polhout, Rietdekkersbedrijf Polhout