Overzichtelijke website

Praktijk 2C is de natuurgeneeskunde praktijk uit Achterveld. Ze verzorgen effectieve behandelingen voor allerlei problemen op een natuurlijke wijze. Wij realiseerden een moderne en overzichtelijke website in de prachtige kleuren groen en bruin, passend bij deze onderneming. De nieuwe website is vooral informatief, maar ook met genoeg ruimte voor mooie foto's. Bezoekers kunnen snel informatie vinden waar ze naar op zoek zijn, en het maken van een afspraak is heel gemakkelijk. We zijn trots op het eindresultaat!

Opdrachtgever:
Praktijk 2C
Onze meerwaarde:
  • Webdesign
  • Ontwikkeling

Klant aan het woord

De mannen van Fruto zijn als technisch partner regelmatig nauw betrokken bij uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Klein en groot. Van app tot platform. Zowel op het gebied van design als op technisch en inhoudelijk vlak biedt Fruto toegevoegde waarde bij de ontwikkeling en realisatie van de concepten die wij bedenken.

Samenwerken doen we graag als team, zodat het voelt alsof we collega’s zijn. Betrokken, op een plezierige manier en met humor. Zodat co-creëren vooral ook leuk blijft!


Erik van der Ven, EvenSure concepts