Tot en met 5 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Overzichtelijke website

Praktijk 2C is de natuurgeneeskunde praktijk uit Achterveld. Ze verzorgen effectieve behandelingen voor allerlei problemen op een natuurlijke wijze. Wij realiseerden een moderne en overzichtelijke website in de prachtige kleuren groen en bruin, passend bij deze onderneming. De nieuwe website is vooral informatief, maar ook met genoeg ruimte voor mooie foto's. Bezoekers kunnen snel informatie vinden waar ze naar op zoek zijn, en het maken van een afspraak is heel gemakkelijk. We zijn trots op het eindresultaat!

Opdrachtgever:
Praktijk 2C
Onze meerwaarde:
  • Webdesign
  • Ontwikkeling

Klant aan het woord

Aangezien onze website na jaren toe was aan vernieuwing kwamen wij al zeer snel uit bij het team van Fruto. Goede ervaringen uit het verleden deed ons besluiten om weer met hen in zee te gaan.
Met name het inlevingsvermogen over onze doelgroep- en markt bevorderde het proces enorm. Men nam echt de tijd voor ons om te luisteren naar onze wensen en eisen.
Daarnaast stond het team altijd klaar om vragen te beantwoorden of wijzigingen te bespreken/ door te voeren. Een 8 tot 5 mentaliteit bestaat er bij Fruto niet!
Al met al heeft CCI leidingsystemen het hele traject als zeer plezierig ervaren.

Onze klanten en relaties weten ons weer veel beter te vinden via onze nieuwe website!
Ik zal zeer zeker het team van Fruto aanraden bij partijen die ook, zoals in ons geval, een nieuwe of geactualiseerde website willen.


Marcel Blaauw, CCI Leidingsystemen