Tot en met 5 augustus zijn wij alleen bereikbaar per mail via support@fruto.nl

Ontwerp en ontwikkeling maatwerk website

DESQ International is een dynamisch, servicegericht en betrouwbaar internationaal handelsbedrijf binnen de kantoorartikelen branche, opgericht in 1987.

Fruto realiseerde een prachtige corporate website. Een website waar de innovatieve producten van Desq centraal staan. Veel nadruk op beleving- en productfoto's, heldere content en sterke call-to-actions.

Opdrachtgever:
Desq kantoorartikelen
Onze meerwaarde:
  • Ontwerp
  • Techniek

Klant aan het woord

Voor ons rietdekkersbedrijf wilden wij graag een folder laten maken. Deze moest luxe uitstralen en professionaliteit. Fruto heeft ons hierbij erg goed geholpen en het was eigenlijk gelijk al wat we zochten!! Voor een goede site hoefden wij dan ook niet verder te zoeken. De samenwerking was erg prettig, ze reageren snel en zijn altijd telefonisch te bereiken! Ze hadden gelijk door wat wij wilden en konden ze zich goed inleven in de sfeer die bij een rietdekkers bedrijf past.

Goede begeleiding gekregen zodat wij de site bij kunnen houden en zelf foto’s van onze laatste projecten kunnen toevoegen zodat de site up to date blijft. Via de folder diverse opdrachten binnen gekregen en alleen maar positieve reactie’s. De site straalt luxe uit en hierop krijgen wij ook diverse opdrachten binnen vanuit het hele land!


Rudy Polhout, Rietdekkersbedrijf Polhout