Internationaal bedrijf in innovatieve kantoorartikelen

Dynamisch, servicegericht en betrouwbaar

Ontwerp en ontwikkeling maatwerk website

DESQ International is een dynamisch, servicegericht en betrouwbaar internationaal handelsbedrijf binnen de kantoorartikelen branche, opgericht in 1987.

Fruto realiseerde een prachtige corporate website. Een website waar de innovatieve producten van Desq centraal staan. Veel nadruk op beleving- en productfoto's, heldere content en sterke call-to-actions.

Opdrachtgever:
Desq kantoorartikelen
Onze meerwaarde:
  • Ontwerp
  • Techniek

Klant aan het woord

Op het moment dat wij van start konden gaan met de optimalisatie van onze websites, heeft Fruto internet concepts & design vooral laten zien wat goed luisteren op kan leveren en wat meedenken is. Al bij de vervaardiging van het voorstel kwamen al pratende goede ideeën naar boven die voor onze website echt van meerwaarde zijn.

Gerald staat open voor onze visie en heeft goed de tijd genomen om de soms complexe materie echt te kunnen doorgronden. Michiel was vooraf maar ook tijdens de bouw van de websites de draaiende motor als het om de technische mogelijkheden ging. Tot slot heeft Matthijs ons laten zien dat je rust krijgt van een duidelijke en efficiënte terugkoppeling gedurende het gehele proces en dat hij en het team snel kunnen anticiperen op gewenste aanpassingen die de website alleen maar mooier maken. Trots op het eindresultaat!


Brigitte Nauta, DESQ international