Zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bete gevonden worden in Google en Bing

Naast dat wij enorm goede websites en webshops maken, echte maatwerk WordPress oplossingen, hebben wij nog iets waar we goed in zijn: zoekmachine optimalisatie!

Standaard zorgen wij er voor dat je nieuwe website goed gevonden kan worden in de zoekmachine. We bouwen je website en webshop volgens de nieuwste webstandaard. We zorgen er voor dat de zoekmachine moeiteloos door je website heen kan crawlen. Hoe we dit doet? We bepalen de juiste navigatiestructuur, zorgen er voor dat pagina’s naadloos met elkaar verbonden zijn en zorgen voor de juiste (kop)teksten.

Maar natuurlijk is er meer nodig om je website beter gevonden te worden in Google, daar helpen we je graag verder mee. Teksten laten schrijven voor je website en webshop is een belangrijke eerste stap. Dat is nog niet zo eenvoudig. Je bent snel geneigd om teksten vol te stoppen met zoektermen die in jouw ogen belangrijk zijn. Maar juist dat werkt averechts. Zorg voor een juiste balans en schrijf juist vóór je bezoeker en niet voor de zoekmachine. Een natuurlijk, goedlopende tekst is van groot belang.

Wij helpen je graag!

Op zoek naar een internetbureau voor zoekmachine optimalisatie?

Neem contact op, wij weten er alles van!

Uiteraard geheel vrijblijvend

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.0

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 14 reviews, lees ze hier allemaal!
Heeft u een vraag?