SEO Amersfoort

Zoekmachine optimalisatie: Meer bezoekers naar je website

Op zoek naar SEO Amersfoort? Naast de standaard basis optimalisatie in door ons ontwikkelde websites kijken we graag hoe we jouw website nog beter in de zoekmachine kunnen krijgen. Daarnaast kijken we met welke marketing kanalen we jouw website of webshop nog succesvoller kunnen maken.

Door het maken van zoekmachine rapportages bekijken we hoe jouw website verder kan worden geoptimaliseerd. Een goede basis daarvoor is een zoekwoordenonderzoek. We bekijken op welke termen je beter kunt scoren in Google. We kijken hierbij naar het zoekvolume (hoe vaak wordt er op een term gezocht) maar vooral op welke zoekwoorden je kunt scoren. Je wilt alleen zoekwoorden die de juiste bezoeker naar jouw website brengen. Deze bezoekers zorgen namelijk voor een aankoop of een aanvraag.

Het schrijven van de juiste teksten voor een betere vindbaarheid in de zoekmachine is daarbij één van de dingen waar wij goed in zijn!

Offerte aanvragen

Het belang van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het gros van de Google gebruikers klikt op zogenaamde organische resultaten. Dit zijn de zoekresultaten die puur op basis van het algoritme van een zoekmachine worden bepaald en bijvoorbeeld niet de gesponsorde links. De basis van de zoekmachine optimalisatie bestaat uit het bepalen van de juiste strategie en het analyseren van de huidige situatie. Daaropvolgende volgt het verbeter plan en uitgebreide zoekwoordenonderzoek.

  • Een hogere positie in Google zorgt voor meer kliks naar jouw website
  • Een snelle, gebruiksvriendelijke website zorgt voor meer contact met bezoekers
  • Hoe meer kliks naar jouw website, des te groter is de kans op een contactaanvraag of bestelling
Offerte aanvragen

 

SEO en een goed zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren

Zoekmachine optimalisatie resultaten

Met een zoekwoordenonderzoek bepalen we welke zoektermen voor jouw website interessant zijn. Het zijn zoektermen waar je de juiste bezoekers, met de juiste intentie, naar jouw website trekt. Niet alle zoekwoorden zijn even geschikt. Weten waarom? We leggen je graag uit hoe dat zit!

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

Vaak wordt gedacht dat zoekmachine optimalisatie het eenmalig optimaliseren van de content en pagina’s is. Dat is een misverstand, zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. De concurrentie zit immers niet stil en zal proberen jouw nieuw bereikte topposities in te nemen. Daarom is het belangrijk een langer traject aan te gaan. Daarbij zijn wij constant bezig om jouw website hoger in de zoekmachine te krijgen. Wij bieden je een traject aan waarbij wij de website verder optimaliseren en monitoren.

Ook de zoekmachine is constant bezig zichzelf te verbeteren. Daarbij wijzigt het algoritme en de manier van indexeren constant. Het kan dus zijn dat je zakt in de zoekmachine, omdat bijvoorbeeld Google een aanpassing gedaan heeft aan het algoritme. Door een langdurig zoekmachine optimalisatie traject aan te gaan, zorgen wij er voor dat we deze wijzigingen achterhalen en daar vervolgens op inspelen. Op deze manier blijf je goed scoren in de zoekmachine. We gaan graag voor jouw aan de slag, zodat jij bezig kunt zijn met waar jij goed in bent!

Beter gevonden worden in Google?

Vraag direct een zoekmachine optimalisatie rapport aan!

Werkwijze SEO Amersfoort

Vrijblijvend adviesgesprek

Op locatie of tijdens een telefoongesprek bespreken we wat jouw wensen zijn. We kijken welke internet marketing middelen we kunnen gaan inzetten. In sommige gevallen zal zoekmachine optimalisatie niet het gewenste resultaat opleveren. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn wanneer de concurrentie te groot is. Het kan dan interessanter zijn om meer te focussen op social media of het starten van een AdWords campagne.

Intakegesprek

We weten graag alles van je bedrijf, zodat we een zo goed mogelijke resultaat gaan bereiken. We horen graag wat je doelen zijn en vertellen graag waar wij kansen zien.

Inventarisatie huidige situatie & zoekwoordenonderzoek

We analyseren de website, zoals deze er nu staat. We brengen alle aspecten in kaart waar we verbeteringen noodzakelijk vinden om beter gevonden te worden in de zoekmachine.

Optimalisatie van de techniek

Wanneer een website technisch niet geoptimaliseerd is, zal deze nooit goed naar voren komen in de zoekmachine. We letten hierbij op het juiste gebruik van bijvoorbeeld kopteksten, maar ook de laad snelheid en de snelheid in het algemeen zijn van belang bij het technisch optimaliseren van de website.

 

Zoekmachine optimalisatie van de content

Met het zoekwoordenonderzoek, dat we inmiddels hebben besproken en waar nodig hebben aangepast, starten we met het schrijven van de SEO teksten. Deze SEO teksten zijn gericht op de zoekmachine, zodat een bezoeker snel geïnformeerd wordt en over gaat tot het aanvragen van contact of bijvoorbeeld het bestellen van een product.

Lead optimalisatie en conversie optimalisatie

We bepalen de juiste menu structuur en zorgen dat de interne links goed zijn ingericht. Op deze manier kan de zoekmachine én de bezoeker eenvoudig de weg vinden binnen de website en uiteindelijk naar het contactformulier of de producten.

Maandelijkse optimalisatie, monitoring en rapportage

Zoals al eerder aangegeven is zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces. We monitoren dagelijks de status van bijvoorbeeld zoekwoorden en snelheid van de pagina’s en schaven dit verder bij waar nodig. Wanneer we verwachten betere resultaten te halen wanneer we pagina’s voorzien van meer content of het verplaatsen van elementen, dan voeren we deze wijzigingen door.

Evaluatie van het traject

Op diverse tijdstippen tijdens het SEO traject zullen we om de tafel zitten om de behaalde resultaten te bespreken.