Online succes

Samen jullie strategie bepalen

Online marketing bureau Amersfoort

Wij weten als geen ander hoe je impact moet maken op internet

Wij maken super gave websites en webshops en helpen je deze nog beter in de markt te zetten met internetmarketing / online marketing. We weten waar de kansen liggen en hebben de expertise in huis om je hoger in de zoekmachine te krijgen en je zichtbaar te maken op social media. Meer weten? We komen graag langs, maar je bent uiteraard ook hier in Amersfoort van harte welkom. Wij zijn Fruto, online marketing bureau in de regio Utrecht.

Internetmarketing in Amersfoort

Wij hebben de expertise in huis om jouw website of webshop beter zichtbaar te maken op internet. Dat kan zowel door organisch zoeken, dus meer gerichte bezoekers vanuit de zoekmachine zelf, maar ook via bijvoorbeeld social media campagnes. Wij zijn online marketing bureau gevestigd in Amersfoort en helpen onze klanten al jaren succesvol te zijn op internet.

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9.4

Daar zijn wij onwijs trots op!

op basis van 24 reviews, lees ze hier allemaal!

Zoekwoordenonderzoek, waar liggen kansen

We voeren eerst een zoekwoordenonderzoek uit om te kijken op welke termen je het best gevonden kunt worden én waar je daadwerkelijk meer conversie mee kunt halen. Niet elk zoekwoord is even geschikt, al lijkt dat in eerste instantie wel zo te zijn. Wij leggen graag uit hoe dat zit!

Zoekmachine optimalisatie

Ook wel Search Engine Optimization of kortweg SEO genoemd. Eerst analyseren we je website en optimaliseren we op o.a. snelheid, snippets, interne links en pagina titels, waardoor je site of shop organisch beter gevonden wordt.

Zoekmachine adverteren

Ook wel Search Engine Advertising of kortweg SEA genoemd, houdt in dat we gaan inzetten op betaalde advertenties in de zoekmachine.

Conversie-optimalisatie

We analyseren het gebruik van jouw website en kijken waar we moeten verbeteren voor meer conversie. Het zijn soms de kleinste aanpassingen met verbluffend resultaat!

Social Media marketing

Bij social media marketing kijen we eerst of jouw product of dienst zich leent voor het adverteren op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn. Wij worden enthousiast van het bedenken van gave acties!

Review marketing

De beste reclame is een tevreden klant! Daardoor is Review marketing een uitgelezen kans om van je klant te horen wat hij van jouw diensten of producten vindt.

E-mailmarketing

Een mailing versturen die nog wel opvalt tussen de grote hoop? Hold my beer! Je merkt het zelf waarschijnlijk wel, je krijgt ontzettend veel mail waardoor je niet snel meer opvalt. Onze e-mailmarketing zorgt er voor dat je echt opvalt!

Google logo

Op zoek naar een online marketing bureau in de regio Utrecht?

Bel ons op 033 879 55 22 of mail naar info@fruto.nl. We gaan graag voor je aan de slag!